返回列表 回復 發帖
五位成员就叫 夏日福星 拉
岩岩电视放完部戏
原帖由 HIDE 於 2008-8-4 11:50 PM 發表

無計  我窮嘛
加碼到 $10萬零1
我加码。。。加tvbnow钱$20万..哈哈。。总共是$30万!
如果有人可以想到最sharp或和跟曼联红魔有关联的是最好啦!!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-5 12:00 AM 發表

我加码。。。加tvbnow钱$20万..哈哈。。总共是$30万!
如果有人可以想到最sharp或和跟曼联红魔有关联的是最好啦!!
我減我自己果 10萬得唔得?  哈哈
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 HIDE 於 2008-8-5 12:01 AM 發表

我減我自己果 10萬得唔得?  哈哈
不可以,应该加多20万。。哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-8-5 12:06 AM 發表

不可以,应该加多20万。。哈哈
總其五十萬咁多  哈哈
hide曾說過:
不如就叫: 曼联龙虎帮
原帖由 lenykoy 於 2008-8-5 12:12 AM 發表
好像黑幫
hide曾說過:
原帖由 lenykoy 於 2008-8-5 12:12 AM 發表
哇。。这个朵名字够响当当。。可以考虑!!!
原帖由 HIDE 於 2008-8-5 12:10 AM 發表

總其五十萬咁多  哈哈
五十万。。。好吸引哦。。。
但是只有你们决定名。。。一定猜5中啦!!!
wah...so hot geh topic!!! HIDE heng, WLT heng..all my suggestion also not suitable ah???

i suggest again ^^  "红魔铁五角"
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
原帖由 joshlier 於 2008-8-5 08:46 PM 發表
wah...so hot geh topic!!! HIDE heng, WLT heng..all my suggestion also not suitable ah???

i suggest again ^^  "红魔铁五角"
五角???
红魔出嘅铁值五角J啊???
好CHEAP哦。。。哈哈。。。
原帖由 我系一督屎 於 2008-8-4 11:55 PM 發表
五位成员就叫 夏日福星 拉
岩岩电视放完部戏
啱嗮啦。。。我兄都係忠实曼迷!
係呢,点解冇参加FANTASY FOOTBALL呢??
原帖由 HIDE 於 2008-8-4 11:50 PM 發表

無計  我窮嘛
加碼到 $10萬零1
HIDE兄咁有米。。。
分啲俾大家啦。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-5 12:00 AM 發表

哈哈!咁我都要o念no念下先。。。
另外我都后悔自己太早取名。。。
应该俾机会会员帮手o念下,
我组有赌王,钱方面应该冇乜问题。。。呵呵!
原帖由 HIDE 於 2008-8-5 12:15 AM 發表

好像黑幫
哈哈。。。。应该叫。。。。"曼联之战无不胜"