返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-9-5 12:59 PM 發表

我都唔貪錢嘅............七彩頭........WONGJJ就唔同勒.........你知格
他在这里!不会那么贪钱的啦!别担心啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wongjj 於 2008-9-5 12:58 PM 發表

My dear dobi~~ u r too late la ~~sorry about that
怎么都改变啦!你变得好好啊!
原帖由 DOBI 於 2008-9-5 01:02 PM 發表

係都玩下開心下之嘛
可是之前你们都好恐怖啊!弄得人心惶惶!
原帖由 wongjj 於 2008-9-5 01:04 PM 發表

yes~~ my husband & my G gor gor r so rich....i'll rob$$ from them only hahahahaha

dick dick~~u no need worry gar
here oso is GG support me de!
原帖由 DOBI 於 2008-9-5 01:06 PM 發表

算吧 我回哥哥那處............................................
WONGJJ就得....................................................................... 是你偏心呀
我没有啊!我在乡其他职位给你!好吗?
原帖由 wongjj 於 2008-9-5 01:06 PM 發表

yes~~my boss ~~~i'm angel ar ma~~
jj这里暂时交给你啦!我要去工作了!晚上我再来!
原帖由 wongjj 於 2008-9-5 01:08 PM 發表

oh...my boss...u change back your white round look ....
dis ws my mart ma!hehe
原帖由 qqbubu 於 2008-9-5 01:07 PM 發表
gong xi gong xi 小百。
thankx for qq coming visit me!!
原帖由 DOBI 於 2008-9-5 01:09 PM 發表

我唔可以底級過WONGJJ架
你好多要求啊!
原帖由 DOBI 於 2008-9-5 03:41 PM 發表
小白白.......我顧住鬧交都冇留意你個POST添........你点會係單身呀????
你仲有件白包包架
没了!分开了!
各位!大家好!我回来了!
原帖由 BBEEEELL 於 2008-9-5 03:44 PM 發表
HELLO......NICE TO MEET YOU...YOU...YOU...YOU...ALL
u r byeiln!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-5 07:20 PM 發表

回来就回来,小声点啊!你是老板啊!

老板回来是没声哦!
不要紧啦!最重要是大家开心吗!
原帖由 vwwo 於 2008-9-5 07:20 PM 發表

系咩???
是啊!她的英文名字是bell!不然才刚注册的人会有那么多奖金吗?
原帖由 蓝云 於 2008-9-5 05:27 PM 發表

为什么又是奖金楼??
靓姐不喜欢奖金喽!坏了这儿的规矩!