返回列表 回復 發帖

【活動】慶元宵!!宴嘉賓!!--慶賀吹水區最受歡迎會員誕生餐會〔有獎活動〕!!+【帖帖有獎】每帖30萬!!

,  描述: 舉行日期: 論壇時間 2019年 2/19-2/21 突發喜事,活動多辦兩天!!

本餐會投票嘉賓名單: (排名號碼次序,以 excel 文字類 A-Z 排序)
1. 44612.CC5173.BeiDouChef4.dereklam
5.fls1256.free2penny7.goldmonk8.gracechanstuart
9.HENRY_16810.itsctsu11.lhy9272512.li60830
13.manyiu14.mecaca15.mnb112316.NUMBER(N)INE
17.ob5133018.Pedestrian_A19.pinaroo20.piu01
21.princetao22.tkw1123.xoxowing24.yxx01
25.zjxak0126.zzleezz27.大啦叭28.阿TonG
29.顽童小子
加密檔案:
檔案密碼(活動結束後公布)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• goldmonk

• manyiu

• mnb1123

• fls125

• zzleezz

參加餐會有獎活動,請按以下範例在本活動帖回帖:

回帖範例: 我要選以下共3道菜或甜品,與《元宵餐會》所有嘉賓共慶最受歡迎會員的誕生!!

1. 佛跳墻  2. 上湯大石班  3.椰汁馬豆糕

七彩撈魚生上湯大石斑佛跳墻

煎酿豆腐燒乳鴿白切雞

紅燒獅子頭老火靚湯1老火靚湯2

菠蘿甜酸咕嚕肉豆苗蝦仁髮菜蠔豉-發財好市

椰汁冰糖燕窩椰汁馬豆糕綠豆糕

冇我份
冇我份
Anonymous 發表於 2019-2-18 01:55 AM
投票 或者 等 活動開始後猜燈謎 就有你份啦!
好正喎!辛苦了Grace
外星貓E生
CC517 發表於 2019-2-18 12:24 PM
貓E 沒準備到你最愛的齋菜o 你又吾like甜品
請東已收到, 準備入席
BeiDouChef 發表於 2019-2-18 12:38 PM
講呢啲,不是一向都眼看手勿動的嗎不准偷吃
外星貓E生
CC517 發表於 2019-2-18 12:24 PM
今日成日都入唔到嚟!! 搞到我依嘎哩咁hea!!
今日成日都入唔到嚟!! 搞到我依嘎哩咁hea!!
gracechanstuart 發表於 2019-2-18 02:23 PM
家陣入到啦!唔使驚喎,啲餸唔會凍嘅
外星貓E生
真系几丰富哦,有几款我都中意食
條骨都無佐lu
BeiDouChef 發表於 2019-2-18 12:38 PM
其实佢唔系最爱斋菜架,系被逼食斎架咋
條骨都無佐lu
講呢啲,不是一向都眼看手勿動的嗎不准偷吃
CC517 發表於 2019-2-18 02:15 PM
你唔准偷食
條骨都無佐lu
其实佢唔系最爱斋菜架,系被逼食斎架咋
lhy92725 發表於 2019-2-18 04:47 PM
~ I agreed with that ...
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
名單裡的名字少了一個z