返回列表 回復 發帖
原帖由 tok 於 2008-12-26 08:11 PM 發表

去左個旅行返黎,變左一和負!!
哈哈。。咁你要多多加油喇!
依家先发觉如果想赢对手10分都几高难度,
尤其是侅 TVBNOW英各兰超级联赛。。
WEEK20 联赛制 -- 球员  vs  教练
jacksonkua  VS  chu553358
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-10 06:24 PM 發表
WEEK20 联赛制 -- 球员  vs  教练
jacksonkua  VS  chu553358
依家會唔會打算開英丙啊,,,??
原帖由 tatmingtai 於 2009-1-17 04:04 PM 發表

依家會唔會打算開英丙啊,,,??
虽然已经达到100位会员嘅数字,
但好可惜有其中4-5位会员全部都係得0分,
所以你教我应该点做。。。??
devin 94 VS 106.5 ljw1982
ljw1982 1 VS 1 devin
这应该是我拿三分啊!
麻烦jackson兄和woodstock兄改一改啊!
How come got nobody answer my post here????
are u all really that busy...
原帖由 ljw1982 於 2009-2-1 08:54 PM 發表
How come got nobody answer my post here????
are u all really that busy...
唔好意思  杰少 已经通知WOOD兄,
等佢CHECK 下然后更改啦。
多谢你的通知。
今個星期联赛制去到最後一週喔。。

第28轮过后(WEEK28),

每组联赛最后三名 --> 降级!
每组联赛最高三名 --> 升级!
(如此推类)

Exp1:

英超排名(18,19 & 20) 自动降级到 英冠。
英冠排名(1,2 & 3)   自动升级到 英超。

Exp2:

英甲排名(18,19 & 20) 自动降级到 英乙。
英乙排名(1,2 & 3)   自动升级到 英甲。

評分次數

• jacksonkua

请问有没有人update最新的成绩啊?
我会降级?

原帖由 wlt1110 於 2009-3-27 16:10 發表 请问有没有人update最新的成绩啊?
最新的成績第28週已經update咗呀

原帖由 woodstock1221 於 2009-3-27 07:33 PM 發表

最新的成績第28週已經update咗呀
WOOD兄你好啊!

28期之后嘅联赛对手 我都揾唔到,
麻烦你POST上嚟啦。。。。。

To:华仔,
多谢你提醒啊。
我都冇注意到。。。。
可能自己近排成绩好差啦。。哈哈!