返回列表 回復 發帖

[轉貼] 前世妳點死 , 信不信由你

前世妳點死 , 信不信由你
" I5 Y& i+ H+ @9 ]  U% c0 ~& fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 `* g1 s$ F3 A2 ~, ?3 qtvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.horrorline.com/pastlife/

評分次數

• o獎門人o

奉上"十二地支"時間對換表www3.tvboxnow.com! X9 X$ h# w+ x
6 K/ Y5 J) Y/ O3 G2 d' \+ ?          早子時-淩晨12:00 -上午1:00
0 Z  B- |! p" S( pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。          丑時-上午 1:00 - 上午3:00公仔箱論壇2 Q( F0 T& _: I$ A- K
          寅時-上午3:00 - 上午5:003 P$ z: P( M. F# N# y8 ~2 z
          卯時-上午5:00 - 上午7:002 L5 W! i( F; g% j
          辰時-上午7:00 - 上午9:00
/ e: s9 U- b& I1 ]          巳時-上午9:00 - 上午11:00
% V/ {# u0 q' w/ }  d! r: V          午時-上午11:00 -下午1:00
7 ~* h! @( i( F1 @6 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。          未時-下午 1:00 -下午3:00) `" ^4 z. b9 t: ?8 S
          申時-下午 3:00 -下午5:00
6 L# \6 E/ @( j& t  v0 z公仔箱論壇          酉時-下午 5:00 -下午7:00
1 r% y0 U# c" x7 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。          戌時-下午 7:00 -下午9:00
7 n1 K9 I, m5 M2 F9 ?8 \tvb now,tvbnow,bttvb          亥時-下午 9:00 -下午11:008 G, j# M+ _% m! H: b% X4 B# W1 s
          夜子時-下午11:00 -下午1:00
: N8 H" s. a9 q( X公仔箱論壇                            :):):). }" e! |7 a$ k% m. M# F

9 q! q7 G' ~7 H* K9 s: J*********************************

8 q: ?( I7 s& rtvb now,tvbnow,bttvb
9 z# x4 ?/ n. j: O[ 本帖最後由 o獎門人o 於 2006-7-30 05:59 PM 編輯 ]
佢話我係一隻狗1 e- U5 r0 V6 a9 H8 a" [% D
真係唔知真定假
= =
9 v, d1 ^) i; p3 n4 n; nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb2 ^$ y! P) Q$ ~' P3 b
流氓
- D1 c) X$ |8 }5 k得罪權貴被毒打致死.............tvb now,tvbnow,bttvb$ Y0 u$ Q1 N$ H

0 b9 |/ ^2 N; o5 c# e: L) c5 W信唔信好....??
流氓
( [; ^) V! Q( J6 A8 t7 h5 l% A$ h得罪權貴被毒打致死.............TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  G( ]% F1 d  u9 a5 R
公仔箱論壇& R$ n* i) j2 C1 N+ e
me 2,,,,orz...I think it only has two answers......=3="
佢話我前世係二世祖~話我會餓死街頭喎~
一定係假 .佢話我前世係一隻狗喎
病死..............................
好搞笑~佢話我係戰地記者,中流彈而死......
佢話我前世父母望子成龍,要求太高,因為受唔住壓力自殺死~~=.=
我e個先xyz..
3 Q( b% b* ^( dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢話我係守財奴..一蚊都唔會出..
* o) O; J* Y7 i2 C( Z* F9 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我個仔比人標心.我一蚊都唔出..
6 d0 Z8 I& m' B' C結果個仔比人殺死..我比我老婆毒死..
; d7 @) V7 z% H9 y4 [: ~www3.tvboxnow.com我個樣似咁衰咩=口=

原帖由 brandychiu 於 2006-8-1 05:25 PM 發表; E' k$ @+ j0 O+ g# g
好搞笑~佢話我係戰地記者,中流彈而死......
% T4 f+ V$ c: H1 GME TOO
白手興家,生活快樂無憂,兒孫滿堂,晚年安詳去世2 }2 p8 f& U% u% B* a3 h
公仔箱論壇3 E6 [( z1 G9 W& i* j. K. k. a
咁大家認為我是否好幸運呢!!!
佢話我好有錢*但係被同父異母既細佬殺死~
thk