返回列表 回復 發帖
原帖由 cheese-soup 於 2008-10-21 11:25 AM 發表
我要加入,曼联夺三冠王,我却爱上阿仙奴!转眼快10年啦.
欢迎cheese-soup兄加入TVBNOW阿仙奴俱乐部。
因为你仲新 如果有乜问题欢迎留言。
原帖由 one18 於 2008-10-22 06:34 PM 發表
加入,我最喜歡阿仙奴ga流雲行水式進攻
one18加入阿仙奴,
新会员如果需要任何指引
欢迎PM我或留言
我代表TVBNOW阿仙奴俱乐部欢迎你加入。加油。
原帖由 smallgunner 於 2008-11-9 03:58 AM 發表
我是小枪手,我想加入!多多指教!
smallgunners加入阿仙奴,
新会员如果需要任何指引
欢迎PM我或留言
我代表TVBNOW阿仙奴俱乐部欢迎你加入。加油。
原帖由 ronnie23 於 2008-11-13 06:50 PM 發表
ronnie23

support arsenal more than 10 years la
欢迎Ronnie兄加入阿仙奴俱乐部。
非常多谢你积极侅俱乐部提供+发表意见。
希望以后Ronnie兄可以多D上嚟,
同大家分享下你嘅经验,
同大家分享下阿仙奴嘅成果!
原帖由 candyjun 於 2008-12-29 05:43 AM 發表
就系你了  我就算打机,起工会 个名都系叫阿仙奴。
欢迎candy兄,
我代表 TVBNOW阿仙奴俱乐部欢迎你嘅加入,
以后多D上嚟参与讨论+发表意见。
加油啊。
原帖由 sarasuke 於 2009-1-1 10:34 AM 發表
sarasuke
欢迎sarasuke 加入阿仙奴俱乐部。
非常多谢你积极侅俱乐部
提供+发表
意见。
希望以后
sarasuke
可以多D上嚟,
同大家分享下你嘅经验,
原帖由 one18 於 2009-1-11 11:15 PM 發表
加入呀,我支持左佢8年啦
欢迎 ONE18 加入阿仙奴俱乐部。
非常多谢你积极侅俱乐部
提供+发表
意见。
希望以后
ONE18
可以多D上嚟,
同大家分享下你嘅经验,
原帖由 sarasuke 於 2009-1-17 09:17 AM 發表
i wan to join
你已经加入喇。。
今年一月一号 我已经加入 你的名字。
原帖由 金鱼佬 於 2009-2-5 04:52 PM 發表
我要加入。。。
欢迎你。。。 金鱼佬.啊!
希望以后可以多D上嚟同大家分享下心得。
阿仙奴俱乐部 需要大家的支持。
原帖由 lengkuan1986 於 2009-2-7 08:43 PM 發表
I WAN JOIN
欢迎你。。。 lengkuan1986 兄。
希望以后可以多D上嚟同大家分享下心得。
阿仙奴俱乐部 需要大家的支持。
原帖由 awacs360 於 2009-2-23 10:36 PM 發表
申請入會。希望各位多多指教,謝謝。

我1鍾意左阿仙奴差唔多九年喇 好細個已經鍾意呀 我愛阿仙奴
awacs360 & chanking 兄,
欢迎你哋加入 阿仙奴 俱乐部,
以后多D上嚟同大家分享下心得。。。

liong:"我也来加入!
Arsenal。。。。。。。我。。。。"

seravee:"我想加入,可以吗?"

liongseravee 兄,
MR.SEVEN / Jesselchan / 间谍仔 / nichol45
/ howard101010
兄..大家好啊,

TVBOXNOW阿仙奴俱乐部 需要大家的支持!
非常多谢嗮咁多位球迷嘅支持!
小弟一有空肯定会UPDATE球迷名单,
其实大家入得嚟呢度都已经算係一家人,
希望以后可以多D参与发表意见