返回列表 回復 發帖

[劇集] 求韓劇: 步步驚心:麗-月之戀人[全集]

求韓劇: 步步驚心:麗-月之戀人 / Moon.Lovers.Scarlet.Heart [全集][韓文中字版]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2# 55173 感謝回覆,但冇人做種子,未能下載
2# 55173 感謝回覆,但冇人做種子,未能下載
stuvwy 發表於 2022-5-10 06:40 PM
你想要韓語版? 用來收藏?
如果係就咁睇的話,好多apps都有。
4# csm1969
係啊韓語版,想用黎收藏, 以前下載過擺喺另一個HD到,但可惜壞左, 所以想重新下載過
4# csm1969
係啊韓語版,想用黎收藏, 以前下載過擺喺另一個HD到,但可惜壞左, 所以想重新下載過
stuvwy 發表於 2022-5-11 06:05 PM
720P接受到?
我可以在某收費apps抓源出來,但只有720P簡中字幕。

條link可直接看/下載,1小時內有效

第1集  https://api.livehk.me/v210/video ... 6Ngx1YMsyJN&eid=D8SdEZxCrwaN
6# csm1969 可以啊!720P完全冇問題!
(條Link入去變左404Page)
6# csm1969 可以啊!720P完全冇問題!
(條Link入去變左404Page)
stuvwy 發表於 2022-5-11 09:47 PM
過2日得閒幫你搞,不過我只會上傳到terabox
8# csm1969 好啊!麻煩晒!
stuvwy 發表於 2022-5-12 12:09 AM
pm左1-5集比你,得閒再搞。
stuvwy 發表於 2022-5-12 12:09 AM
已更新到1-10集
11# csm1969 成功轉左10集去我個TeraBox 到, 超快, 幾秒就轉左過去! 而家遂集下載中 感激
11# csm1969 成功轉左10集去我個TeraBox 到, 超快, 幾秒就轉左過去! 而家遂集下載中 感激
stuvwy 發表於 2022-5-12 07:48 PM
已更新到1-15集
13# csm1969 1-15集下載完成
13# csm1969 1-15集下載完成
stuvwy 發表於 2022-5-13 07:00 PM
已更新全20集