標題: [疑難求助] 求救中... [打印本頁]

作者: iristam2003    時間: 2012-1-10 03:23 PM     標題: 求救中...

我鐘意在一男仔3年多,個男仔有同我講我愛你,
8 }$ Z' o  _8 C* ptvb now,tvbnow,bttvb唔知係唔認真,佢有問我係唔係呷醋...,
3 H7 Q+ d8 {& H/ H& v' Dwww3.tvboxnow.com有次個女仔拖佢隻手,佢立刻鬆手,我就呆在。
作者: hypnosis    時間: 2012-1-10 05:28 PM

你同佢平時係點相處?
' H8 q% G0 ~# i! t$ Q" W& Otvb now,tvbnow,bttvb佢會唔會單獨約下你出街?
作者: duenyue    時間: 2012-1-15 10:59 PM

鐘意左三年幾.. 試下拖佢隻手,睇下會點都好...(都幾直接..)公仔箱論壇+ ?7 R9 a0 {1 i8 s$ c
又或者暗示下.. 如果個男仔真係對你有意思應該會明...
9 @; ?& w$ M; h; Z& y7 x唔好浪費太多青春...  三年又三年... 三年又三年....
作者: Cool_Lemon_Tea    時間: 2012-1-24 01:05 AM

3年幾佢係點既人,佢係唔係認真,你最清楚
作者: Cool_Lemon_Tea    時間: 2012-1-24 01:06 AM

如果佢係好人,咪accpet佢
作者: garytanghang    時間: 2012-5-1 11:35 PM

先要問?佢幾多歲?
- G8 v1 h/ r. iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。拖佢手果個同佢咩關係?
作者: エスメ    時間: 2012-12-21 07:30 PM

原來我都係屬於大多數. so good
作者: ayatwinkie    時間: 2012-12-23 04:21 AM

鐘意左三年幾.. 試下拖佢隻手,睇下會點都好...(都幾直接..)
" E" W. s1 ^* Ewww3.tvboxnow.com又或者暗示下.. 如果個男仔真係對你有意思應該會明...
, n" E9 ]% r6 Z/ r唔好浪費太多青春...  三年又三年... 三年又三年.... ...www3.tvboxnow.com8 ^: J2 }% I+ w( t
duenyue 發表於 2012-1-15 10:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; e8 d! V0 y$ y% ^2 j# a% ~$ F
我也同意這個說法。
- R7 O8 f& E, C/ s' l2 Utvb now,tvbnow,bttvb雖然有點直接可是正如俗語說,別浪費青春。因為人的青春不是無限的。如果一直不說的話,就只會傻等。
作者: lungyau708    時間: 2012-12-25 06:29 PM

起碼都有個知字呀...死都死得甘心!
$ h  j. M/ l2 {$ t公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb5 R( `$ O: N3 i& O
8# ayatwinkie
作者: enjoy.mr    時間: 2013-2-6 10:10 PM

主動出擊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# F' `/ ]7 B* t2 w
別浪費時間
作者: markhamwong    時間: 2013-2-6 10:16 PM

3 h' G  @) l& K) E* Y) T; G5 \2 T我也同意這個說法。公仔箱論壇9 V& Z2 q2 m/ i9 e9 Z2 W# Q# I/ S
雖然有點直接可是正如俗語說,別浪費青春。因為人的青春不是無限的。如果一直不說的話,就只會傻等。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 L+ K0 r7 n+ Y
ayatwinkie 發表於 2012-12-23 04:21 AM
6 E# w5 X& Z2 b; mwww3.tvboxnow.com完全同意.
. r; D% b8 F9 X2 a3 R: l時間和年齡不會讓你等待
作者: fzdm667    時間: 2013-2-7 08:48 AM

本帖最後由 fzdm667 於 2013-2-7 08:49 AM 編輯 公仔箱論壇# [- H+ O5 S1 t% W9 U# ?+ K

9 b: [8 |; o: ~7 I+ b/ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你鐘意左一個人3年,老實講佢對你係點你都唔太清楚既話,就只可以講你冇你想像中咁鐘意佢
" ~& ^- L6 u$ [% C6 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓上的朋友的確帶出左一點,就係時間唔會等人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ?% o5 c0 t" Z' A: a
恕我難聽D講句你拖左佢3年,但同樣你都拖左你自己3年,女性既"賞味期限"我諗都眾所週知..
( K- I& J1 X7 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; p. z2 e8 l8 m  g/ R
你po問題出黎想睇睇大家既意見証明你唔係一個隨便(對戀愛)既人,但大家能夠比你既意見終歸係"意見"公仔箱論壇0 t; q+ S8 N, P: e2 g
我當你3年黎你都係未了解得佢好清楚,但3年既時間好足夠你清楚你自己既心
3 K. Q9 x* ^3 X1 {4 c; L( Q你心入面其實可能已經一早有左一個答案,只係你諗得太多而冇去正視...公仔箱論壇1 q0 }" [- d# G2 B
所以我覺得唔好再1234啦,去做你心入面最想做個樣野!
5 J& Z+ n, c( l& b. S% M$ P公仔箱論壇www3.tvboxnow.com: u. ?& h* L  u. L: v  {9 L  u  q
以上係個人想法,若有得罪之處敬請原諒

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0