標題: (男仔)如果你要同女友分手既原因,係因為對另一個女仔有feel... [打印本頁]

作者: laichi924    時間: 2007-11-9 12:13 AM     標題: (男仔)如果你要同女友分手既原因,係因為對另一個女仔有feel...

男仔們﹐如果你要同女友分手既原因,
: `' S3 _/ X) p6 V: m9 G9 P2 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係因為對女友無左感覺﹐再加埋好似係對另一個女仔有feel﹐TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- N! w# C8 C3 X) K" F1 e6 O1 X
咁分左手之後﹐你(ex)女友問你係咪鐘意左第二個﹐
/ X% I' ~  Q  n+ H1 Ntvb now,tvbnow,bttvb咁你會唔會認?
作者: laichi924    時間: 2007-11-9 02:27 AM

唔會認自己鐘意左另一個... why??
作者: ~天穎~    時間: 2007-11-10 01:40 PM

我會認左佢...都分左手啦...坦白仲好過屈係心裹面!
作者: chun221100    時間: 2007-11-11 04:26 AM

認吧....分左手都無謂再呃落去
作者: rememberme    時間: 2007-11-19 09:45 PM

原帖由 laichi924 於 2007-11-9 02:27 AM 發表
$ c5 Y7 D, R/ r7 o6 v1 H9 |公仔箱論壇唔會認自己鐘意左另一個... why??
+ A$ I- D) |/ `  a+ J' jwww3.tvboxnow.com:onion03::onion03::onion03:
作者: aard_wolf    時間: 2007-11-26 01:53 AM

i will not admit!!!haha
作者: 奀豬    時間: 2007-12-5 09:10 AM

如果真係去到咁既地步~~www3.tvboxnow.com3 N4 q! U) ?! l0 b' ?# H6 z5 F$ S0 I( ~
我會揀"我會照直講話自己變左心"
作者: 271631317    時間: 2008-2-12 04:11 AM

唔认~~老虎都唔认~~打死都唔认...
作者: jiek1986    時間: 2008-2-15 08:02 AM

我會揀"我會照直講話自己變左心"
作者: SonOfTheBitch    時間: 2008-2-20 03:00 PM

作者: 小Mi    時間: 2008-3-23 11:01 PM     標題: 回復 #1 laichi924 的帖子

我系女仔@v@
8 _, o( A5 Z+ c: [, Y# ^入黎睇野
作者: crashersus    時間: 2008-4-8 01:53 AM

我应该会分手果阵就讲卑拒听我变左心....
作者: dark1k6e    時間: 2008-4-8 09:01 PM

no feel:onion03: :onion03:
作者: kk1314888    時間: 2008-4-9 03:42 AM

我會認左佢
作者: lova127    時間: 2008-4-20 04:08 PM

坦白......
作者: hibiki    時間: 2008-6-17 08:07 AM

我想坦白承認會比較好, 有一點是對對方的基本尊重吧( K; _* U  [& V$ e1 m
怎麽說...我覺得騙下去好像是侮辱了對方
作者: fianny    時間: 2008-6-20 12:30 PM

no la.. why break heart more.. just say no more feel~ to reduce pain
作者: sky19    時間: 2008-6-22 10:31 PM

男人。。。可恶!!
作者: cancer_k7    時間: 2008-8-30 10:41 PM

我會照直講話自己變左心
作者: 尛滊靤    時間: 2008-9-24 12:49 PM

鍾意佐另一個唔認咁樣唔會覺得自己好賤好衰咩,對邊個嚟講都喺唔好啊
作者: tonyfok    時間: 2008-9-24 11:28 PM

認左佢
作者: belong2daniel    時間: 2008-9-25 04:45 PM

分手要狠 讲清楚好D既
作者: elyn_ng    時間: 2008-9-29 05:24 AM

原帖由 sky19 於 2008-6-22 22:31 發表 tvb now,tvbnow,bttvb. T) p1 C! ]& U( b) j6 ~: b  r
男人。。。可恶!!
) L6 ]; q- K& ?, \* f) z3 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( A' P1 x1 {3 R( b' sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。赞同!
作者: Echowai    時間: 2008-10-3 05:43 PM

我係女仔...
# N  Q( w; Q6 Awww3.tvboxnow.com如果佢真係變左心同我講...我真係傷心死= =
+ \* _$ y7 J" j& H3 g8 q' Q" r9 Jwww3.tvboxnow.com我0願佢搵第2 D(直)口
作者: Demon435220    時間: 2008-10-3 06:50 PM

我會照直講話自己變左心 ...
作者: astley88    時間: 2008-10-21 09:18 AM

i will tell her the truth...
作者: shenngau    時間: 2008-11-16 08:56 PM

我变心就是我错,所以我会认。对她坦白,因为不希望骗她及伤害她。她也是我曾爱过的人,所以我会尊重他,绝不骗她。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ O2 _7 S$ T8 ~! b8 P

: ~5 |9 S3 {0 a- Z2 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。希望这种变心的事不会发生在我身上。
作者: newnewnew1225    時間: 2008-11-16 11:35 PM

保持暧昧        但  要对自己女人有责任
作者: 74囝    時間: 2008-12-9 11:15 PM

可能系自私呱.俾我嘅话我系唔会讲嘅.
作者: katspi    時間: 2009-1-6 12:05 PM

認同唔認都無咩分別, 反正大家都分手啦, 講咩都一樣...
作者: 咖哩雞    時間: 2009-2-26 11:24 AM

看結果~看結果~
作者: rbh013    時間: 2009-9-20 08:44 PM

有第三者。。。
作者: 百厭sing    時間: 2009-9-25 12:21 PM

變左心就唔好累人la,
4 o4 y9 N+ ], ]  P: ytvb now,tvbnow,bttvb咪做千古罪人ar,
" {4 P8 V9 y4 ~tvb now,tvbnow,bttvb拿拿淋分手把啦...........
作者: freemanli8888    時間: 2009-9-28 08:03 PM

我會認左佢
作者: avk    時間: 2009-10-10 12:13 PM

其實變左心唔同佢講可能到最終佢知道果日傷得佢仲深!www3.tvboxnow.com( I, @! ]; a% T6 {# ~+ J
所以還是坦白
作者: 最爱寂寞    時間: 2009-10-10 04:12 PM

我會認左佢...

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0