標題: zhouyu 我有野想請教你 [打印本頁]

作者: gaby0220    時間: 2006-7-7 06:37 AM     標題: zhouyu 我有野想請教你

你之前有講過呢樣計劃5 {- c- C  m; @7 H& ?# B" y
推廣bttvb.com獎勵計劃tvb now,tvbnow,bttvb  |+ V5 e4 P: N2 h$ k7 w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ]# M! @6 @: i+ w/ ?/ ]
無論在UWANTS或其他地方幫手宣傳bttvb.com
( Z# o2 Z- }$ H: j  h; i公仔箱論壇每一訪客都可以獲得 $10 BTTVB幣
, _4 A( ^. h, k而每一註冊會員,更可獲 $40 BTTVB幣
$ C1 P9 U# |9 m$ x  G7 A0 b" f' q" ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ P) _! D- v- H我有叫朋友一起來看看..
/ \% d- C# R- |' L! F9 ]: M一起post多d野同我都教過朋友整左d種
& g: C$ |4 d  Y+ l& d2 G咁點先可以拎到你果d分呀??( \! a& e8 Q, |0 ]; Y

+ e2 B; Y# U. v7 R! k& g我都係你之前係舊區果邊教我點用bt睇點制種架!!
作者: cc_wai    時間: 2006-7-7 06:43 AM

我都想知咩叫"""每一訪客都可以獲得 $10 BTTVB幣""呀
作者: 王小忝    時間: 2006-7-7 10:53 AM

係囉係囉
作者: poe6wah    時間: 2006-7-8 12:35 AM

我都想知??
作者: gaby0220    時間: 2006-7-8 04:32 AM

都吾答人既!?
作者: Dragon-GK    時間: 2006-7-8 04:36 AM     標題: 请快点回答

作者: goghost38    時間: 2006-7-8 05:42 AM

係啦……我都話咗比好多朋友仔知喎。禁又点計呢????
作者: zhouyu    時間: 2006-7-9 06:10 PM

當佢地用你的LINK,進入後就會計一次的6 y, x3 X- l' k3 Z6 B5 \
自己IP 就唔當係架啦
) P; Y  k% [5 I' W" d4 ?; K, m同埋,應該係每一日先UPDATE個TOTAL AMOUNT一次" [: z# X" c* _* }) l  I5 t, q9 ?  f, ?+ @
4 s; K& z! W/ _5 E% j* K( G& o: W
若有問題,可以隨時再問! Y$ Z1 @1 P8 _9 a/ s/ `- S7 ]3 y
www3.tvboxnow.com. x) h1 O8 v: r' ~  D5 s
SORRY呀,咁遲先回覆..^^"

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0