標題: 有冇人已經訂左new htc one? [打印本頁]

作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 08:10 PM     標題: 有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@www3.tvboxnow.com" c) s5 |" m/ Q: q2 F5 j* R$ t
師兄們你地訂左咩色?
作者: 樂高    時間: 2013-4-21 08:35 PM

我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 09:46 PM

我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦www3.tvboxnow.com* Z% B6 `6 z, C
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
9 t4 ?/ L/ u# W9 g" R, P
黑色真係好型@@www3.tvboxnow.com4 l" T+ d/ H, c4 M. @+ Y
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
作者: 樂高    時間: 2013-4-21 10:06 PM

黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-21 10:34 PM

我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正( F. ]8 j" F1 p! u7 U* A7 X7 [) p
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 11:09 PM

黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5btvb now,tvbnow,bttvb" ^1 U- W8 v/ {* ^( {5 ?  W+ v
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
, T0 n) v5 [; m3 e+ G/ d" H
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 11:11 PM

我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- T& e9 i3 K- G
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨$ E/ q+ W  }- |- v) e+ p# M" @! i) U+ r7 Q
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
$ Z2 w) Z; N+ q# ~. R. H公仔箱論壇我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-21 11:39 PM

其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 12:11 AM

其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
2 A4 f3 i+ J7 a6 [9 Z" ^; S公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
+ [# [; ^- [: ?7 F. S% w  Qwww3.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
, Y! h. a( Q: z' V. Q0 I9 H+ n! Y! vtvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-22 12:30 AM

8 f% @( p. f; |8 ^* ]0 D9 p% g+ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
2 V% I6 k: ~( {4 V, w5 j; t8 Ytvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
1 w8 S6 k3 p6 U7 r; b+ G樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
& U1 R& C' H9 V" t! Jagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵www3.tvboxnow.com. {; ?3 `* \; R# i
同埋我覺得one影相靚d
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 12:58 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' J/ v; G7 q6 x3 W" C
我就鍾意one多d(所以訂左one)  k8 G6 g% E4 k
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb) E  O  ~- E- [# n! ^
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
3 \0 e  B; F/ W+ s% o/ \公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 12:59 AM

www3.tvboxnow.com; n8 g6 D! s1 C5 I0 n" S
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
- n- ]8 b. e/ M+ B$ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我覺得one影相靚d" u; O6 c( `7 v9 K7 q+ A  t* g5 t
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
! P. h3 w  i& \8 H, d! F* B如果講像素既話唔係S4高D咩
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 01:18 AM

( N* ]# [5 z6 U6 M# w: `tvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?tvb now,tvbnow,bttvb+ Y9 t6 B$ P' f: z. e8 w
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
# S+ s; p$ ]8 h+ q; T# [' P( {佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
; |( n$ ^' f  K7 b2 e* u1 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-22 01:38 AM

% t& b, |9 s1 p1 |
如果講像素既話唔係S4高D咩
0 \) H! T5 ~  V# n  NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: D+ l0 T4 d% ^/ m0 Y9 e# d
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊* q, n; d& ^5 @# K
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 02:23 AM

; e8 y& y6 b; L2 Z# t) X7 [& y
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電* C. G0 w" V* g5 n5 {4 X( B& G' `
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁5 N* Y1 u6 r, E9 e' |
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
www3.tvboxnow.com) h. y, @5 t* f2 Q
如果係咁咁真係唔洗考慮....
作者: blue_brown    時間: 2013-4-24 11:22 PM

想試真機先買

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0