標題: 我對蕭正楠的看法 [打印本頁]

作者: 16111982    時間: 2013-4-29 09:15 AM     標題: 我對蕭正楠的看法

先聲明,我一路都對佢印象唔錯,但TVB會唔會用佢用得太多呢?由法證3到而家,見左佢幾耐呀?十套有八套都係佢,好煩架
: _" m1 W) Z+ l* w公仔箱論壇公仔箱論壇, ^, T9 K- l% G" _" P, h
佢做戲真係幾好,但要過一過冷河囉。。。
作者: tcma    時間: 2013-4-30 10:05 AM

蜀中無大將?
作者: jaslam    時間: 2013-4-30 08:57 PM

無記一向用到你死為止,視帝今鋪隨時玩死
作者: Raymond1225    時間: 2013-4-30 11:21 PM

可能因為本身TBB都冇咩人又想捧紅人呢
作者: lubyoo    時間: 2013-5-1 01:02 PM

感覺就是個扶不起的阿斗而巳
0 T; N0 ]% @* G  f+ n( p7 |& G7 k要帥沒帥樣,
3 U9 s( m1 W$ m也不夠有型,tvb now,tvbnow,bttvb1 N/ _) ]: N( m# ~+ h  o" ?3 `
演技麻麻地~tvb now,tvbnow,bttvb' C- u3 N& c) f3 k+ l# x
還不如逆向去內地挖新演員
作者: ls1209    時間: 2013-5-1 02:27 PM

我覺得係節目編排問題
: N2 _2 \# D- r; X2 K將同一演員放在同一時期播放公仔箱論壇# }( f9 |& J% H' z6 S+ G
觀眾容易睇到厭
作者: epjimmy    時間: 2013-5-1 03:53 PM

佢呢套唔係咁出, 敖嘉年先係主腳公仔箱論壇. l/ ]3 R0 u; J: W, G+ y, _
同埋....佢D演技一般...
作者: mdboy888    時間: 2013-5-2 05:33 PM

個人感覺; ?' m; j9 A% R' @$ Y4 W
蕭正楠做戲有年輕時發哥的痞樣
5 ~7 h" s0 i4 m$ xwww3.tvboxnow.com加上歌也不錯聽' a  U6 V" A$ k+ j  ?
神探高倫布主題曲唱的極好
$ B; n9 _2 P0 r8 `0 |% Mtvb now,tvbnow,bttvb連仁心解碼II那種難詮釋的主題曲也唱的不差www3.tvboxnow.com- h0 F" F% i9 x: H
www3.tvboxnow.com8 E9 \8 h7 v7 u
好,好,好!!!
作者: rowing111    時間: 2013-5-2 10:51 PM

感觉萧正楠蛮好的啊`不过红的太慢了感觉`
作者: kkchau    時間: 2013-5-3 01:42 AM

無記開始捧佢應該遲D有男一號做
作者: chan0202    時間: 2013-5-3 02:06 AM

佢唱歌唔錯 如果唔做演員可以做歌手
作者: timmychoo    時間: 2013-5-3 11:42 AM

做演員麻麻地, 做歌手可以.
作者: tv仔仔    時間: 2013-5-5 09:49 PM

我想萧正楠唱返歌lor
作者: d193001    時間: 2013-5-6 08:49 PM

觉得渠都几识拍戏啊!!!!!
作者: ws830106    時間: 2013-5-13 05:45 AM

各人看法不同吧
作者: donlam00    時間: 2013-5-13 06:24 AM

感覺無線好似張佢變成另一個鄭嘉穎tvb now,tvbnow,bttvb1 R$ ~* ]- X" C! N/ C: k
條路都係 歌手->消失->拍劇

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0