標題: 其實都唔係咁唔好睇。 [打印本頁]

作者: idwing    時間: 2013-5-6 09:57 AM     標題: 其實都唔係咁唔好睇。

1 `# V# {5 w2 A* |7 q* {# J& S, Itvb now,tvbnow,bttvb
' O6 U3 z5 `  }3 b+ Z0 S+ s- I) q可能因為聽晒各界講膠倫布有幾唔好睇﹐所以抱著「就睇下你有幾唔好睇」的心態來睇﹐其實又比想像中好睇!  u3 j9 F8 v* u1 U0 R8 }

! J4 X. i( M2 otvb now,tvbnow,bttvb如果抱住以下幾點心理準備睇﹐我覺得其實套劇係ok﹕
' O/ g$ C' Y, A, V0 s# C- [) ~4 z1 Qtvb now,tvbnow,bttvb
: N. D* M- X6 s2 `0 a, g. ?/ h1 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1. 呢套係科幻片﹐唔係喜劇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 w. w" n' [6 y0 _. B
2. 呢套係一套漏洞百出的科幻片。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ G+ x( F% {9 T6 ?8 Y5 h# }
3. 睇故唔好駁故。& `3 H( }* h+ K8 H, W: ?# M
4. 馬賽個角色係煩﹐但係其實都唔夠你條港女女朋友難頂﹐起碼你每晚只需要忍佢一粒鐘。
, G* O  d7 v- e公仔箱論壇. A. S' @) v/ |2 z* E4 C7 I
我慶幸套劇無腰斬到﹐如果唔係過去兩星期少好多笑料。
作者: chkhoo    時間: 2013-5-6 10:33 AM

都系麻麻地...
作者: mrfusion    時間: 2013-5-6 09:08 PM

as a science friction, it is still a complete failure.
作者: loklovehk    時間: 2013-5-7 02:37 AM

作者: 041099999    時間: 2013-5-8 11:05 PM

very disappointed.
作者: 霍霍仔    時間: 2013-5-9 11:13 PM

i agree with you!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0