標題: 近排有咩新機好呀? [打印本頁]

作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 06:27 AM     標題: 近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-27 06:45 AM

note3仲要等喎www3.tvboxnow.com/ }7 s$ n$ }7 t( r
我覺得one幾好, 自己都用緊
作者: maydayy    時間: 2013-5-27 07:06 AM

我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 07:20 AM

note3仲要等喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* p8 F/ l4 P+ ^3 x
我覺得one幾好, 自己都用緊
% @" B; n6 O# g: R* z米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
$ D/ t! W# Y% r6 Y0 W( P2 Q" lone易唔易用呀?順嗎?
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 07:21 AM

我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG4 D! C" o6 O! D' b3 M
maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) ?- v  Y$ F+ K9 l! `, O) V
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
作者: maydayy    時間: 2013-5-27 07:45 AM

3 r0 {  [6 g( ^# F# Nwww3.tvboxnow.com下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
  O# ]  f5 z: i! Ysweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
5 O/ z& D/ @  K0 S4 p
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-27 08:02 AM

% Z) `' J  `, L7 K& T) u; t
one易唔易用呀?順嗎?
, D/ h0 W$ p  F/ l3 ]' W8 W公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
- R- V5 v4 y5 f* f公仔箱論壇易用呀, htc機既sense ui都好好用架
  p$ e0 K/ c' s# A! F# E順, 我玩game同睇片都冇lag過
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-27 08:17 AM

我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-27 08:18 AM

" ^2 i# t+ m1 s6 ]
易用呀, htc機既sense ui都好好用架公仔箱論壇# J* _4 L  p" a9 u& o
順, 我玩game同睇片都冇lag過公仔箱論壇. r8 G2 q$ d6 H! u1 J; z
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
公仔箱論壇+ b# }$ g) R' Q4 Z; g5 P/ I
agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 08:33 AM

我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
( M' W% O5 C" k) u公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
公仔箱論壇$ O6 Y: i8 ]# S/ r9 E6 K
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 08:34 AM

( W/ X4 C7 S* L" ~3 n* |  Y1 |* Ytvb now,tvbnow,bttvb係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
( k; Y, I5 t$ l) bmaydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
6 z8 A! ^, n- q; |0 cwww3.tvboxnow.com下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-27 08:55 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" o# ~7 R! B; i
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
; h5 w& k6 a# u/ E, I0 Qtvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
. \# Z, q6 P* v. y" d! v4 pS4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
作者: 布朗尼    時間: 2013-5-27 09:13 AM

近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 09:27 AM

: S  ^- |) H9 k8 J( p公仔箱論壇S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 c5 }) Q, z# n
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
公仔箱論壇- Q9 K- D. a8 o" ~1 T
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 09:28 AM

近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one公仔箱論壇/ P2 T2 V/ G4 l
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
/ B8 Z3 _- o" p) F下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌
作者: 友淺新恆    時間: 2013-5-27 03:47 PM

其實樓主唔好比較太多,自己鐘意就去馬.利申:本人用緊XZ
作者: 六少    時間: 2013-6-6 10:58 PM

有無人用緊Sony Z 覺得好架/

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0