標題: [疑難求助] 友情or戀愛?? [打印本頁]

作者: yukyuki    時間: 2013-6-7 09:48 PM     標題: 友情or戀愛??

如果你同你朋友鍾意左同一個人,而果個人鍾意你朋友,你會點做?
作者: cake609    時間: 2013-6-7 10:20 PM

你同佢friend 唔friend 先?www3.tvboxnow.com0 b3 ~, f9 y. \8 h, c
如果好friend 就唔好喇tvb now,tvbnow,bttvb. @8 W( p+ d& b( n7 T! |

" L: ~2 h9 i1 g% N" o. ewww3.tvboxnow.com友情可貴
作者: misswong    時間: 2013-6-11 07:25 AM

Give up
作者: yukyuki    時間: 2013-6-15 11:23 PM

我同佢好friend嫁...我諗我只能放棄....
作者: hk12155    時間: 2013-6-19 03:50 PM

當然放棄啦, 愛無得勉強
作者: shyuanx    時間: 2013-6-20 01:17 AM

如果是我先看上他的,我会尽力争取!
作者: 鬼虎    時間: 2013-6-25 04:28 AM

一於去馬
作者: gold7    時間: 2013-6-28 11:56 AM

如果你個 friend 都鍾意佢, 甘人地係兩情相悅, 如果你仲走埋去, 係自討沒趣同乞人憎, 都係保持朋友身份算啦.$ _! F4 F) Y( Q4 x4 E2 j
5 M0 n' A% `: _8 m- I- P0 C% y% i& W
但如果你個 friend 係唔鍾意佢既, 甘又唔同, 你可以慢慢黎, 同個女仔保持好朋友關係, 等個女仔知你個 friend 唔鍾意佢既時候對佢好d, 甘都仲可能有機會

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0