標題: HTC ONE又攞獎喎, 真係咁勁?? [打印本頁]

作者: 布朗尼    時間: 2013-6-12 03:54 AM     標題: HTC ONE又攞獎喎, 真係咁勁??

我未用過呢部, 但見都攞左成兩次獎, 係咪真係咁好呀?4 }3 N5 r4 {" x
http://www.android-hk.com/news/htc-one-win-gold-metal-award-4-6-2013/
作者: maydayy    時間: 2013-6-12 04:17 AM

唔出奇丫, 起碼今次one有突破先啦, 令人眼前一亮
作者: 一百蚊    時間: 2013-6-12 04:33 AM

我覺得one都有心創新
; O% I. T% }6 i# }& H. Utvb now,tvbnow,bttvb好似Zoe個function咁1 S, p1 Z( H( [0 q" R" K* W
可將即時影嘅相整成30秒video
+ i7 j( q$ e# c/ [  N- Ctvb now,tvbnow,bttvb又可以加入音樂同唔同效果$ e7 r9 C( d5 X  s: r0 g" y/ C9 R
起碼我未見過其他手機有呢個function
作者: blue_brown    時間: 2013-6-12 11:24 AM

用過親戚部htc one,真係覺得幾正
作者: 9時16分    時間: 2013-6-13 03:04 AM

我都買左~鍾意佢機身夠薄, 性能高, 拎上手個手感又好XD
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-13 03:17 AM

咁我覺得都叫做實至名歸丫, htc今次有機會靠one翻身
作者: i.miss.u    時間: 2013-6-13 03:31 AM

zoe真係好好用,又可以玩埋大眼仔同瘦面,執走d多餘野,岩晒女仔:P
作者: 樂高    時間: 2013-6-13 03:44 AM

至少唔比市面上其他旗艦機差!
作者: 你還好嗎    時間: 2013-6-13 04:18 AM

咁佢有埋前置雙立體聲喇叭係幾好既, 音質又靚, 聽歌睇片真係好正
作者: 沒有人像你    時間: 2013-6-13 04:36 AM

攞獎都係其次, 最緊要都係岩自己用
作者: skychu3302    時間: 2013-6-13 11:07 PM

有樣有質素的好機....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( j) y* Q7 n& \: h, s2 |
恭喜,,,,
作者: manutd40    時間: 2013-8-13 04:42 PM

真的好用?  遲點試用下自...
作者: 阿拔    時間: 2013-8-24 05:54 PM

但ONE有紫光問題...

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0