標題: [翻唱] 唯獨你是不可取替 [打印本頁]

作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 01:22 AM     標題: 唯獨你是不可取替

[youtube]udl0uG7uhL0[/youtube]# Z+ ~( q8 M( F' w+ \1 R

6 R, X2 P$ n& Ttvb now,tvbnow,bttvb許志安tvb now,tvbnow,bttvb) ^; D" p+ G0 t' i8 S# J
唯獨你是不可取替公仔箱論壇5 b/ G" k/ i" c; i# Y& I8 K! |6 B
作詞:梁芷姍 作曲:Tetsuro Oda/Sho Uesugi/Miho Nakayama
; d+ |* B  c  ?6 Q  DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ F2 c  k7 d. W. R# q0 Q* z曾聽說有許多戀愛 沒有結果
0 h- d8 t6 V2 K$ [+ e% \' B$ m$ ?www3.tvboxnow.com卻剩傷心者感慨 令我都刻意避開 是我不敢相信真愛
8 j8 s5 g  X: ^0 ?: b: [0 J0 h- i$ Vtvb now,tvbnow,bttvb但你不惜真心真意對待 竟令我再感到意外
7 R& E) i/ ^7 M/ T7 f$ {, ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。讓我獻出全堤愛 全面喝采
+ ]% F& c! E7 v. _如果今天將失去 眼前的一切 剩低清風兩袖也不計www3.tvboxnow.com/ d  {0 l4 e  \$ n( W% i1 n. V& z
唯獨你一個是不可給取替 是我生命裡的一切 Wooh& ?9 X4 }7 m4 K7 h/ @8 {
如早知今生跟你 有幸可相愛 在當初應更努力為未來公仔箱論壇. X+ Z; i+ [6 \5 s
其實我知道 是可一不可再 下半生准我留住你 一直相愛tvb now,tvbnow,bttvb1 X4 Q. O- j3 r3 B4 P
誰似你這般欣賞我 誰也說不上你一般清楚我
1 f* N9 h" _( k  ntvb now,tvbnow,bttvb問我可需要甚麼 願你終身交託給我公仔箱論壇1 ?7 a- y* N4 T- I
讓我一生好好把你照料 請讓我體恤你需要
$ f: B  W% ]# S, P9 `0 O公仔箱論壇讓我獻出全堤愛 從來沒缺少; b. f. o% e- C
如果今天將失去 眼前的一切 剩低清風兩袖也不計
4 |5 X; i7 [! @% l% d* l. r公仔箱論壇唯獨你一個是不可給取替 是我生命裡的一切 Wooh
4 v/ ^$ N# m- H2 {1 `www3.tvboxnow.com如早知今生跟你 有幸可相愛 在當初應更努力為未來TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 |# q7 X7 u7 B% C) ~
其實我知道 是可一不可再 下半生准我留住你 一直相愛  v; G5 c/ L( @9 Z  f& R- z
其實我知道 是可一不可再 下半生准我留住你 一直相愛
作者: pinaroo    時間: 2013-11-10 01:40 AM

呃我唔倒的.巳經聽過.公仔箱論壇) Z' a0 _8 c. }( k# ]: ?* g9 Q

$ Z1 d; @1 _9 l: `4 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唱得好放.流暢.5 |6 i! E7 L) ]1 T  u

/ C; \+ B- {9 j: S$ m3 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個 Ad Lib 做得好好.
/ e6 X  a! z5 `" D, j" G- S: W0 p$ G: f$ Z6 N) V! \0 f( Y
多謝你的分享.tvb now,tvbnow,bttvb: D0 W/ R. I' Z( K; I
5 P" s3 v" r4 [; J/ m
請繼續支持本論壇.www3.tvboxnow.com  X3 b- f0 G) j; k0 |+ w
tvb now,tvbnow,bttvb) t  D: w6 Q% v: A; `2 j/ y; _) i
努力呀.支持你.
作者: kilykilyk    時間: 2013-11-10 01:56 AM

越來越鐘意cfuwai把聲同演繹,非常有個人風格,好吸引,support~~~
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 02:00 AM

2# pinaroo 公仔箱論壇( G$ a0 ]- Q4 T6 g0 k

' Y/ ~9 @! V) U$ r7 Rtvb now,tvbnow,bttvb點敢呃你得架,今日錄唔到歌,放住舊野支持下你主場先啦,哈~~~!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 02:03 AM

3# kilykilyk tvb now,tvbnow,bttvb+ t" o2 C% y5 J! Y2 Q6 D, `+ J7 {

0 e& ^9 V5 _6 M4 \公仔箱論壇係呀,我都比較喜歡而家既唱法,比較自由同不造作同自然.
作者: pinaroo    時間: 2013-11-10 02:10 AM

4# cfuwai
& L& b8 r) w1 G$ HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇  [5 h3 U! {7 l+ ?  A
多謝 cfuwai 兄 支持.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* g2 y  @& U0 F; V, G/ i
$ g9 |& N$ x8 Z% p# {
其實新舊並不重要.好聽就放上來.
作者: la..lala^0^    時間: 2013-11-10 12:03 PM

支持,唱得好 撕心裂肺~~~
作者: blackpig936    時間: 2013-11-10 09:43 PM

一貫cfuwai嘅風格,支持!tvb now,tvbnow,bttvb8 r7 R; T& W3 T1 O7 D8 `. h
公仔箱論壇3 M! t* {$ w- _' h- r5 A4 i$ S
其實你D舊作我好多都聽過了,得閒要錄多D新嘢!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 10:26 PM

8# blackpig936 tvb now,tvbnow,bttvb' A9 T1 s+ }1 w, x% |+ V4 k. e

" r1 `# h( t5 d/ q公仔箱論壇
0 S" H# k7 I+ C: |5 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都想,每次入減壓室都唔想走,不過通常一個星期得星期六可以去,每次得兩,三個鐘唱同錄.真係唔夠喉.不過冇法,生活真的太忙碌了.
作者: ~劍全~    時間: 2013-11-10 11:17 PM

cfuwai 唱得好有個人風格,好吸引人去聽.
" k5 s; q' q9 W) e* Ptvb now,tvbnow,bttvb8 S5 a/ C0 `- y5 o
多謝舊作,再期待你嘅新自唱作品
作者: kitgorgor    時間: 2013-11-11 01:29 AM

唔錯唔錯啊。。音色多點變化相信會更吸引啊。。支持師兄!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-11 08:50 PM

11# kitgorgor TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( e2 @% S; z+ `( F' c# U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: O* L0 v9 G6 W8 H' a
多謝你意見呢!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0