標題: 都係覺得以前D港產片好睇好多 [打印本頁]

作者: kalalee335    時間: 2014-11-28 05:37 PM     標題: 都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 06:20 PM

我都想睇番呀
! P: e/ i2 E2 t公仔箱論壇請問邊度有得睇?
作者: kalalee335    時間: 2014-11-28 07:31 PM

我都想睇番呀2 U# C4 |8 M, o2 q4 z# ?; D
請問邊度有得睇?
* N- f5 Z  I) a" Atvb now,tvbnow,bttvb熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
& a* A3 h" ~8 Y# R  c( `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 08:28 PM

' X1 ~/ u" ]1 [www3.tvboxnow.com我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
6 s4 s* v4 j, n' Y; M$ Twww3.tvboxnow.comkalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
/ H7 l! b! G/ a1 d  Y1 Y
4 S7 X) a! v* m  {6 q- Xwww3.tvboxnow.com上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
作者: liljon852    時間: 2014-11-28 09:09 PM

+ K6 N0 x. k+ ~0 r, f% Pwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E% B. M+ l3 E, b2 Q3 d1 S
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?公仔箱論壇& T/ X, H: r( h2 l( i1 a
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
/ v- @3 f, P. B9 R5 O0 R7 F樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲公仔箱論壇/ V& v9 K  [, X" u( p: C: ^
你就咁上網睇睇唔到架
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 09:46 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 [/ d/ g. r2 ^/ I( p
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
" U: O4 B7 x8 {tvb now,tvbnow,bttvb你就咁上網睇睇唔到架
1 l$ }3 {9 u0 D1 b- W5 @% m4 ~0 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
9 ]  W4 E- u( }$ U  ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 P6 A+ f& g- l. Mwww3.tvboxnow.com原來係咁@@
" x- d& w% H- D8 _( o公仔箱論壇咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
作者: liljon852    時間: 2014-11-28 10:06 PM

* f2 f2 S2 Y2 H: U1 I* P

4 i; |1 B: l  {* F( M3 B9 Rtvb now,tvbnow,bttvb原來係咁@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ w& r; L* y( h: a* S9 q+ `$ u$ g
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?tvb now,tvbnow,bttvb8 Y# Q( Z# g% z6 ]/ L( Q
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
公仔箱論壇0 e" n* K: j8 F
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
2 }  f! s; ^8 L+ d* X: ]公仔箱論壇而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 10:19 PM

[1 a% ?+ M/ s. r$ A點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 q+ e' M+ T& X- R* C+ p: V9 G/ S
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添4 O3 E0 r0 l" t' X0 `+ m
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
4 v8 s* C1 z( {7 z

, C2 P+ q- |, D+ E' T比你講到我都好想買部letv......
作者: lps3a    時間: 2015-1-24 02:05 AM

咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
作者: chy25    時間: 2015-1-24 02:36 AM

E家d唔叫港產片嚕
作者: 馬些路    時間: 2015-2-21 11:34 AM

作者: kingsleyyu    時間: 2015-2-25 02:32 PM

咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變公仔箱論壇' K2 V% }! k, x' X! m* s0 m, P) d
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
; S  ^( g1 m4 b
公仔箱論壇: Z$ g/ \" |: l& f
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
3 [, C4 `# k4 U8 z0 _2 D3 owww3.tvboxnow.com我覺得...
作者: panan    時間: 2015-3-18 06:19 PM

890年代的港片就是好
作者: yuen198388    時間: 2015-3-25 08:09 PM

係~最懷念張國榮既戲~
作者: bey~ond    時間: 2015-5-8 07:22 PM

时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。
作者: kidhitomi    時間: 2015-5-8 07:42 PM

中港合作,点会有好戏。
作者: 六少    時間: 2015-5-14 09:26 PM

而家好多港產片好虎頭蛇尾~無咗以前D水準
作者: panan    時間: 2015-5-17 06:35 PM

怀念8.90年代的真正港片
作者: yong39316852    時間: 2015-6-3 06:24 PM

认同,以前的港产片才是经典,现在的~~不是那个味了
作者: perdana2015    時間: 2015-6-4 01:19 AM

我就觉92好睇多D哦
作者: amiyang316    時間: 2015-6-4 05:06 PM

现在都在卖肉啊~~~~~~~~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0