標題: [不斷更新] [韓劇] (ViuTV)《偉大的Show》[全24集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2022-7-16] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2020-6-26 01:21 PM     標題: [韓劇] (ViuTV)《偉大的Show》[全24集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2022-7-16]

[韓劇] (ViuTV)《偉大的Show》[全24集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2022-7-16]

◎中文名稱:偉大的Show
◎英文名稱:
◎年  代:2019
◎地  區:韓國
◎語  言:粵語
◎字  幕:中字
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:550/集
◎集  數:24
◎主  演:宋承憲,李先彬,林周煥,盧正義

◎監  製:
◎導  演:申勇輝
◎製作統籌:
◎編  審:
◎編  劇:薛俊錫

◎製作公司:Studio Dragon Corporation

◎製作許可證號:

簡介:
該劇講述了原國會議員魏大韓,在追求政治地位的過程中與突然出現的四個孩子逐漸融爲一個家庭的故事

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

.
作者: boscocheuk    時間: 2020-6-26 02:56 PM

非常感謝樓主無私分享
作者: tcbd    時間: 2020-6-26 07:32 PM

辛苦晒! 每日都有咁多精彩劇集節目嘅嘢睇,衷心感謝! 唔該哂! 加油!
多謝您的無私分享,每日都有咁多精彩嘅嘢睇,多謝分享!
作者: lthung    時間: 2020-6-27 02:14 PM

《偉大的Show》[第1-2集] online_member.gif online_member.gif online_member.gif

圖片附件: online_member.gif (2020-9-16 09:10 AM, 365 Bytes) / 下載次數 32
http://www3.tvboxnow.com/attachment.php?aid=5030713&k=1bceea34494dc7360526f1c564a5cb18&t=1719279910&sid=33Lo3d

圖片附件: online_member.gif (2020-9-18 09:52 AM, 365 Bytes) / 下載次數 33
http://www3.tvboxnow.com/attachment.php?aid=5032953&k=3f41a4fd165594e9b9f44f521a0483e0&t=1719279910&sid=33Lo3d

圖片附件: online_member.gif (2020-9-18 09:34 PM, 365 Bytes) / 下載次數 35
http://www3.tvboxnow.com/attachment.php?aid=5033580&k=703e9ae028ce88535d508652334ddf27&t=1719279910&sid=33Lo3d

作者: svm16313    時間: 2020-6-27 07:25 PM

Thanks for sharing
作者: ysd151290    時間: 2020-6-29 11:45 AM

thank you 11111
作者: chichilai    時間: 2020-6-29 09:37 PM

無言感激及無私的分享,謝謝每日都有咁多精彩嘅嘢睇,衷心感謝樓主!
作者: lthung    時間: 2020-6-30 11:43 AM

《偉大的Show》[第1-3集]
作者: lthung    時間: 2020-7-1 01:08 PM

《偉大的Show》[第1-4集]
作者: tcbd    時間: 2020-7-1 07:06 PM

辛苦晒! 每日都有咁多精彩劇集節目嘅嘢睇,衷心感謝! 唔該哂! 加油!
作者: lthung    時間: 2020-7-2 09:55 AM

《偉大的Show》[第1-5集]
作者: lthung    時間: 2020-7-3 12:51 PM

《偉大的Show》[第1-6集]
作者: tcbd    時間: 2020-7-3 07:16 PM

作者: tcbd    時間: 2020-7-3 07:16 PM

作者: lthung    時間: 2020-7-4 12:52 PM

《偉大的Show》[第1-7集]
作者: tcbd    時間: 2020-7-4 10:44 PM

作者: lthung    時間: 2020-7-7 11:57 AM

《偉大的Show》[第1-8集]
作者: tcbd    時間: 2020-7-7 08:18 PM

作者: lthung    時間: 2020-7-8 12:29 PM

《偉大的Show》[第1-9集]
作者: tcbd    時間: 2020-7-8 10:08 PM

作者: lthung    時間: 2020-7-9 01:31 PM

《偉大的Show》[第1-10集]
作者: chung_loo    時間: 2020-7-9 08:08 PM

thank you very much!
作者: tcbd    時間: 2020-7-10 12:56 AM

作者: lthung    時間: 2020-7-10 01:26 PM

《偉大的Show》[第1-11集]
作者: tcbd    時間: 2020-7-10 07:13 PM

作者: lthung    時間: 2020-7-11 01:22 PM

《偉大的Show》[第1-12集]
作者: tcbd    時間: 2020-7-11 10:51 PM

作者: lthung    時間: 2020-7-14 04:25 PM

《偉大的Show》[第1-13集]
作者: lthung    時間: 2020-7-15 12:43 PM

《偉大的Show》[第1-14集]
作者: chichilai    時間: 2020-7-16 02:11 AM

無言感激及無私的分享,謝謝每日都有咁多精彩嘅嘢睇,衷心感謝樓主!
作者: lthung    時間: 2020-7-16 01:16 PM

《偉大的Show》[第1-15集]
作者: lthung    時間: 2020-7-17 03:24 PM

《偉大的Show》[第1-16集]
作者: lthung    時間: 2020-7-18 03:23 PM

《偉大的Show》[第1-17集]
作者: lthung    時間: 2020-7-21 02:38 PM

《偉大的Show》[第1-18集]
作者: tcbd    時間: 2020-7-21 10:14 PM

無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!!
作者: lthung    時間: 2020-7-22 02:16 PM

《偉大的Show》[第1-19集]
作者: hello1015    時間: 2020-7-22 08:41 PM

thank you very much
作者: lthung    時間: 2020-7-23 03:14 PM

《偉大的Show》[第1-20集]
作者: tcbd    時間: 2020-7-23 06:54 PM

請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!!
作者: poulong    時間: 2020-7-23 11:38 PM

非常感謝樓主無私分享
作者: lthung    時間: 2020-7-24 12:33 PM

《偉大的Show》[第1-21集]
作者: xx406240    時間: 2020-7-25 12:24 PM

Thank you for sharing
作者: walnut    時間: 2020-7-25 02:29 PM

偉大的Show
作者: lthung    時間: 2020-7-25 07:16 PM

《偉大的Show》[第1-22集]
作者: lthung    時間: 2020-7-28 12:50 PM

《偉大的Show》[第1-23集]
作者: lthung    時間: 2020-7-29 01:05 PM

《偉大的Show》[第1-24集] (完)
作者: leehung    時間: 2020-8-2 04:09 PM

辛苦晒
作者: joetangkm    時間: 2021-9-11 02:38 PM

[b] 謝謝你的分亨
作者: winnlau17    時間: 2022-3-13 02:43 PM

thank your sharing
作者: winnlau17    時間: 2022-3-13 02:44 PM

djfkdjfkljdlfk
作者: winnlau17    時間: 2022-3-13 02:45 PM

sharing kdkfkdf
作者: winnlau17    時間: 2022-3-13 02:45 PM

jdfkldfdsl;fkdl;fkd;slf
作者: feelie    時間: 2022-4-11 04:44 AM

thank you
作者: donaldchan08    時間: 2022-4-13 06:16 AM

thank you
作者: lthung    時間: 2022-6-15 07:58 PM

《偉大的Show》[第1集]
作者: tcbd    時間: 2022-6-16 01:36 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: lthung    時間: 2022-6-21 08:32 PM

《偉大的Show》[第1-5集]
作者: tcbd    時間: 2022-6-22 06:46 PM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: cake1238    時間: 2022-6-23 10:25 AM

Thanks for sharing
作者: lthung    時間: 2022-6-24 08:13 PM

《偉大的Show》[第1-8集]
作者: tcbd    時間: 2022-6-25 02:27 AM

作者: janni8080    時間: 2022-6-30 05:49 AM

Thanks!
作者: yclamalex    時間: 2022-6-30 12:59 PM

thank you !
作者: lthung    時間: 2022-7-1 02:14 PM

《偉大的Show》[第1-13集]
作者: tcbd    時間: 2022-7-1 09:29 PM

作者: lthung    時間: 2022-7-9 07:17 PM

《偉大的Show》[第1-19集]
作者: tcbd    時間: 2022-7-10 06:57 PM

作者: lthung    時間: 2022-7-13 08:14 PM

《偉大的Show》[第1-21集]
作者: tcbd    時間: 2022-7-13 11:32 PM

作者: tcbd    時間: 2022-7-15 12:40 AM

作者: lthung    時間: 2022-7-16 09:49 PM

《偉大的Show》[全24集]
作者: fhcyip    時間: 2022-7-16 09:52 PM

Thxxx
作者: grey777    時間: 2024-1-22 09:18 AM

tks for sharing ...

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0