標題: 原來內地真係發展得好快 [打印本頁]

作者: limelife    時間: 2021-1-26 04:15 PM     標題: 原來內地真係發展得好快

見倒呢篇interview不禁慨嘆:其實內地嘅房屋同基建發展真係好發達,有好多規劃,啲野都好周全好舒適。www3.tvboxnow.com! B0 @* X) [% C# A1 r
見倒大家排上車都排到好辛苦,都可以考慮投資同買賣內地嘅物業。其實有唔少都好近高鐵站,真係好方便!www3.tvboxnow.com$ y5 i( t# I4 ~
link:https://fb.watch/3fyksvtz94/
2 V) l/ Q  _  a) M9 Ftvb now,tvbnow,bttvb[attach]5148273[/attach]
作者: ji19910412    時間: 2021-4-1 12:02 AM

拉拉拉,我来了
作者: KKK1985KKK    時間: 2021-6-12 08:33 AM

内地发展得快,要看哪个位置啊
作者: BizarreCoco    時間: 2021-6-18 09:02 AM

YouTube 無修飾的中國,介紹內地最新發展,值得一看!!!
作者: pistone    時間: 2021-6-28 05:27 PM

江浙沪珠三角东南沿海地区还行,反正投资千万别去北方
作者: sdhj342    時間: 2021-7-3 12:24 AM

作者: ryanbb1212    時間: 2021-9-8 06:16 PM

真的嗎
2 ?! w& t  G5 p: C, Ntvb now,tvbnow,bttvb我還想著去台灣移民
作者: bingojerry    時間: 2021-9-10 10:24 AM

要投資要先了解清楚了,近高鐵站既地方通常還是比較荒蕪的
作者: tvbn1    時間: 2021-10-27 05:13 PM

高鐵站在中心的也很多啊
作者: kit688    時間: 2021-12-11 04:55 PM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0