標題: 邊個有男(女)友,仲保留前男(女)友嘅相? [打印本頁]

作者: ken_zhong    時間: 2009-4-17 06:26 PM     標題: 邊個有男(女)友,仲保留前男(女)友嘅相?

邊個有男(女)友,仲保留前男(女)友嘅相?
作者: ha1bennet    時間: 2009-4-19 07:06 AM     標題: 邊個有男(女)友,仲保留前男(女)友嘅相?

朋友,不要緊
作者: dream1972    時間: 2009-5-21 04:44 PM

还保留着, 有乜问题?7 ^1 o5 A) ~7 }/ K3 K& J& I2 Z
为保留曾经拥有过的回忆,* O; K6 X& c" \3 X
再见亦是朋友。
作者: weifang_luv    時間: 2009-5-25 10:45 PM

就算做唔成男女朋友,都可以做朋友。
  e3 Q- t% j8 C( z; iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。D想,keep作留念咯!
作者: 309136695    時間: 2009-5-28 05:19 PM

我还有的
作者: hamster    時間: 2009-6-17 10:48 PM

好正常呀~~冇咩問題~~
作者: weiquan123    時間: 2009-6-23 02:58 PM

过去就系过去,保留也无用,系我既话,我会扔掉。
作者: suet1604    時間: 2009-6-25 01:28 PM

如果係一個紀念留係到冇所謂但係d相如果會令你唔開心既唔要都冇所謂吧
作者: vinccichi    時間: 2009-7-5 07:36 AM

我相信保留只是回憶既一種方式..% f' E" q) z1 E
總唔能夠掉去回憶
作者: jack462001mo    時間: 2009-7-10 02:36 AM

會嫁~~~我自己的話
作者: 鮮奶球    時間: 2009-11-23 03:10 PM

唔係保留...而係唔知放左係邊..公仔箱論壇; V; |2 C$ R& T9 B# u3 E# A
扔同唔扔...都係形式姐..
1 K, Y' D% w2 O9 P! F; I9 P公仔箱論壇你個心冇佢ge...你見到d相都会冇feel la...
作者: cst5688    時間: 2010-9-10 06:53 PM

我想保留在心裡就好,必竟感情是自私的,如果被現任男(女)朋友發現你該如何解釋,若對方不相信又該怎麼辦
作者: man7030    時間: 2010-9-29 11:17 AM

It's a memory, nothing wrong to keep photos.
作者: johnny_wtchan    時間: 2011-4-27 03:36 PM

邊個有男(女)友,仲保留前男(女)友嘅相?
( \0 n. o) e! o* I# L% }ken_zhong 發表於 2009-4-17 06:26 PM
还保留着, 有乜问题?www3.tvboxnow.com; s5 {+ e( z6 C& T- p7 b3 ^% m
, [" Z4 b# M+ D1 L4 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。为保留曾经拥有过的回忆,& v1 J3 q5 @! Q# f
9 Q8 l% h" `1 v; _tvboxnow.com再见亦是朋友。
作者: babytoms    時間: 2011-6-21 01:35 PM

好正常呀~~冇咩問題le?as long as he or she treat u good is ok ady.
作者: matt-tse    時間: 2011-6-22 04:31 PM

因為留戀,所以KEEP著!
作者: xtina_disney    時間: 2011-8-3 12:14 PM

is just part of my memory...i have to keep it
作者: ec-yjw    時間: 2011-8-3 01:48 PM

作者: tansese    時間: 2011-8-3 11:25 PM

我还有的
作者: grasslili    時間: 2011-9-24 10:50 PM

一把火燒哂佢!
作者: jane_tan    時間: 2011-9-29 10:47 AM

男(有)
作者: yuisony    時間: 2011-9-29 01:03 PM

有KEEP有咩問題呢? 不過唔好被新女友知
作者: kwoklaiyung    時間: 2011-10-2 11:32 PM

不見面,不來往,只是回憶,O.K啦

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0