標題: 當女仔唔中意一個男仔,個男仔做物都沒用? [打印本頁]

作者: chienwei7    時間: 2009-5-29 11:57 AM     標題: 當女仔唔中意一個男仔,個男仔做物都沒用?

我想知,我同佢分左手3個月,佢一直避開我。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- h# `# I2 ~; ~! |1 i7 E; h
我係唔係做物野都沒用?
作者: hildy    時間: 2009-5-29 06:44 PM

不要见面一阵子,tvb now,tvbnow,bttvb/ b" T. E8 }$ P0 _  p
之后再追回她,看她有什么反应咯
+ x" M, J2 T( R$ G  z6 c如过真的没希望的话就果断点咯
作者: weewangwang    時間: 2009-6-1 10:44 PM

我觉得会有少少唧,但系多数会系负面多d咯~
作者: 平安夜    時間: 2009-6-4 10:50 PM

因為我都係咁
作者: yangdei    時間: 2009-6-5 10:09 AM

我觉得仲有少少几會。多给一点耐性就可以了
作者: kamyoung    時間: 2009-6-7 02:28 AM

其實男女都一樣...變咗心做乜都冇用....
3 r, H/ E; p# e3 G$ h7 I公仔箱論壇就算之後好返, 一樣會再走, 如果佢係真心又點會變心呀.....
作者: 永天王    時間: 2009-6-7 03:07 AM

我选3仲有少少几會。
4 j3 J$ z. ~# T0 x4 B" i! q公仔箱論壇不过当真的没机会时就要萧洒的离开。不然你不只输了她的心
* D' y5 c9 ]- @$ {就连自己的自尊都输了!!!
作者: 柯南thebest    時間: 2009-6-7 08:20 AM

如果女生变了心,而你一直在他面前,他只会觉得反感而已。。还是hildy所说的,先离开一阵子。。看他有什么反应。。如果没有就潇洒地离开吧!!
作者: jackjack200105    時間: 2009-6-7 02:42 PM

女仔就係甘家啦
; z4 L1 W$ I! K& R# r問題係你同佢講分手, H4 J/ V  u" }7 \6 Z# a& T8 @
定係佢講先...?
作者: michael8089    時間: 2009-6-11 02:03 PM

不是啦...我現在的女朋友...開始時都對我沒感覺..就是因為我對佢好先跟我在一起...慢慢的愛上我!努力吧!兄弟!
作者: Aryaacalanatha    時間: 2009-6-20 06:08 PM

甘惨啊。。哎

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0