標題: 同男/女友一齊左幾奈.便會同對方上床? [打印本頁]

作者: chienwei7    時間: 2009-5-29 12:00 PM     標題: 同男/女友一齊左幾奈.便會同對方上床?

想知大家同现在或以前男/女朋友一齊左幾奈...便同對方上床....
作者: chienwei7    時間: 2009-5-29 07:11 PM

好多人投票,可是没人留言!
& _7 s- t( f: E1 ?- Xwww3.tvboxnow.com最少都留下一句是男是女啊?
作者: chienwei7    時間: 2009-6-1 12:56 PM

加油加油,谢谢大家的投票。。。。
% O4 P, o0 o7 ~% B0 _0 s公仔箱論壇很快大家可以看到答案咯
作者: chienwei7    時間: 2009-6-2 03:17 PM

谢谢大家。。。。
6 H" ^. c' g4 @6 _8 j" o7 |欢迎更多的人投票。。。。。
作者: weiquan123    時間: 2009-6-9 11:08 AM

如果唔系自己最钟意既人,就体距点林,通常都系会
+ v* s7 w: ~' \$ ~, E% L; `/ s! fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ C- j% \2 c8 a# _: y3 M# o: L
但如果系自己最爱既人就一定唔会
作者: 123456798    時間: 2009-6-15 10:30 AM

Haiz...I also wan o公仔箱論壇( \7 Q2 |0 z( P7 B8 [* g
But GF don wan
作者: honkikihon    時間: 2009-6-22 03:11 PM

1 to few month la...
作者: pyp    時間: 2009-6-22 03:56 PM

呢 d 冇乜定義幾時就有, 你鍾意對方唔係為左同佢上床一齊公仔箱論壇) j( E; B3 @3 X2 I, h# v) L6 m" s
如果要諗同佢一齊就要上床, 咁呢 d 就唔係戀愛
作者: weiquan123    時間: 2009-6-23 12:53 AM

如果系自己最爱既人,我都五会同巨上床,会到结婚先会

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www3.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0