返回列表 回復 發帖

車仔波衫分享區

今季車仔件螢光第二作客 ,印上15號馬路達 ,今季無印章,因為唔係金章費事印lu,希望今季努力攞番個冠軍下季印番對金章

update:
06-07 上季第三作客黑色 歐聯字  7號 舒夫真高 連06-07歐聯章
06-07 上季第二作客白色 英超字 26號 泰利      連05-06英超聯冠軍(05 - 06 冠軍車路士專用)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• cchinfatt

欢迎馬路達~
好似萤光棒~哈哈~
泰利..你定既到左未啊?

馬路達真的不錯
可惜我年年都冇印字
怕難保養

唔係13號15號我都幾有興趣
原帖由 cchinfatt 於 2007-7-22 06:11 PM 發表。
欢迎馬路達~
好似萤光棒~哈哈~
泰利..你定既到左未啊?
哈哈~~ 依件就是我在波衫店訂的那件,星期五放工同朋友出去拿~~係我影的 :014:
原帖由 藍玉京 於 2007-7-22 06:13 PM 發表。

馬路達真的不錯
可惜我年年都冇印字
怕難保養

唔係13號15號我都幾有興趣
你怕手洗定怕難保養?

好易保養的,只要開盤水落少少洗衣粉再放件衫浸20-30分鐘,之後用手洗一洗d格甩底或污穢位,再用清水去浸一浸,fing一fing就等乾

我屋企d波衫試過一次洗5,6件...洗到暈

回復第 5 帖由 泰利26 所發的帖子

你就好啦~
几钱啊?
马来西亚好难买到...
原帖由 cchinfatt 於 2007-7-23 01:50 PM 發表。
你就好啦~
几钱啊?
马来西亚好难买到...
雙NUMBER 盛惠 $609 港幣~

马来西亚無得買的嗎?
唉,真系羨慕HK的朋友啊,我系廣州,D正版鬼死甘貴,我一個大學生,邊有錢買啊。惟有買住老翻精神上支持下,等出來做野一定要整件堅野爽下,哈哈!!
系啊,聽講車仔仲有件第二客場(第三套球衣),系月底場友誼賽會推出,期待中啊!!!:014:
原帖由 Full-HD 於 2007-7-25 03:30 PM 發表。
唉,真系羨慕HK的朋友啊,我系廣州,D正版鬼死甘貴,我一個大學生,邊有錢買啊。惟有買住老翻精神上支持下,等出來做野一定要整件堅野爽下,哈哈!! ...
唔緊要啦~~~至緊要係車仔FANS~~~ 但我想知廣州的波衫要幾錢的?多不多波衫舖?
原帖由 Full-HD 於 2007-7-25 03:33 PM 發表。
系啊,聽講車仔仲有件第二客場(第三套球衣),系月底場友誼賽會推出,期待中啊!!!:014:
係呀,今季龍門那件@479 我都想買~
其實廣州都幾多波衫鋪,不過賣老翻居多,空衫30-35蚊/件.印號40/件。可以跟翻各個聯賽字體印。我樓下就有間,我通常都系果度買。正版來講有價格幅度好大,有D賣差吾多500,有D要600幾。:014:

我都想买啊..
老翻都冇相干..精神上自持最重要!!!
马来西亚都几贵..而且好难揾到...一定要尽量揾下...
我要买~
今日樓下見到件衫,老板阿叔話系車仔第二客場,我話唔系7.31先出咩?距話已經確認左。

具體來講系白色底,ADDIDAS的三杠系藍色,領口下面至兩肩正面有一體的藍色裝飾,大翻領。個款幾好睇,夠簡潔。

唔記得影相,林住聽日補翻上來,哈哈,大家覺得堅定流?

P.S:見到國米客場,曼聯客場,巴薩主場D料變左網仔料,阿叔介紹話超透氣,著落好舒服,可惜車仔無甘的面料的球服。睇來依家老翻都幾好著下,哈哈!!
update 多2件波衫分享~仲有5件車仔波衫會陸續分享
多謝各位車迷支持:014: