返回列表 回復 發帖

回應 pangck 第 613 篇文章

你好嗎﹖ 好耐冇見啦,路過打個招呼。
Halo everybody long time no see !!!

回應 paulkinggood 第 617 篇文章

走佐去邊 , 有人打鼓搵你吖   

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
房  @.@  
返黎嗱!大佬

你要去死唔通我唔比你去咩!
原帖由 pangck 於 2009-5-1 12:32 AM 發表
返黎嗱!大佬
老细,好耐无见
PrisonBreak
原帖由 hahakl 於 2009-5-1 01:01 PM 發表
老细,好耐无见
我成日都有返黎喎

回應 pangck 第 619 篇文章

大佬叫邊個      

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
房  @.@  
原帖由 hihihuhu 於 2009-5-2 12:23 PM 發表
大佬叫邊個      
叫你囉!唔係咩?

回應 pangck 第 623 篇文章

亂咁叫

反黑組唔搞得笑  
房  @.@  

回應 hihihuhu 第 618 篇文章

who find me oh .......老大!!Now a days with hoong仔 play  武林英雄 , change channel hoho!!
入来睇下有没人先
害人之心不可有~防人之心不可無~

回應 hoong04 第 626 篇文章

没什么人哦!!

回應 hoong04 第 626 篇文章, , , , , 回應 paulkinggood 第 627 篇文章

乜冇人吖  ,  係你冇上謀個地方蕹我地傾計喳   
房  @.@  
原帖由 hihihuhu 於 2009-5-6 01:59 AM 發表
乜冇人吖  ,  係你冇上謀個地方蕹我地傾計喳   
啫係邊處呢?

回應 pangck 第 629 篇文章

that place lor  , your chat place lor   HEHE
房  @.@