返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
( b$ c2 v8 H6 x' {! Awww3.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
) B; F% i) U3 J% k' Htvb now,tvbnow,bttvb呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
! p& P$ u, V4 [" p# `/ `( d+ N# kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部好唔好用?未用過htc機tvb now,tvbnow,bttvb4 o, \) t+ d  P7 Y+ ]
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
) l! Q7 D) L5 R* R1 Y; JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
' R% x3 C7 \4 T3 I' U8 utvb now,tvbnow,bttvb同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, r- I1 H: S) i
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499% a4 X3 Q2 U: q
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
, P6 h( z  U! h8 E! J; w2 h$ A# D唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
8 o1 \: _) G# N) ~我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
6 Q: g; W2 D+ }0 kbombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
www3.tvboxnow.com% W% A# }( [7 n) _- T
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
tvb now,tvbnow,bttvb/ u; a7 b" w, F: P
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
9 n( _4 F! L4 ^你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
+ E( y" J6 ^4 J. T2 gtvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我覺得白色幾好
  x5 M7 v  T' s, |www3.tvboxnow.com而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!www3.tvboxnow.com4 j& g7 d1 M7 [- I$ Q! [2 u& K
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
1 a8 @3 J$ w) @# N7 Q6 x) dwww3.tvboxnow.com呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁tvb now,tvbnow,bttvb! `' {  g% Z  j" W% f
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 q, w! O6 J7 j# O% a' n% b" r
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁5 R* M8 j+ X9 D: ?2 O+ J* K: s
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
# k9 x2 Z' e/ R7 Z! T6 Lmaydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
7 X3 e1 |! \6 k7 K& P, o真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
- ]4 e. r! V7 m' B6 w0 M3 h( s3 K
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
6 b+ p- v8 K" _8 K) P5 f你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
0 `  z7 U1 Y# }
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU