返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
% Z9 b3 R- b) v  J% h2 v6 ntvb now,tvbnow,bttvbi.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
0 H0 w2 c! |1 \% ^) s7 K6 Rwww3.tvboxnow.com咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
公仔箱論壇- y8 u# r. Q9 U
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
+ d# d: ]  W& D% `2 U米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
4 v% l4 Y( W& p* W
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎tvb now,tvbnow,bttvb: x; b, ?9 h2 b: Z4 x9 Z( _( R
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
5 K8 D3 C+ d+ }2 t+ z5 v2 s9 w公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
. L- |, H! t" j4 R  b4 u8 C' Zwww3.tvboxnow.com連傾電話個d都會熱??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# o* N4 |+ D5 |* @# X
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
tvb now,tvbnow,bttvb# a6 r2 G# ?) q& _; g
連傾電話個d都會熱??tvb now,tvbnow,bttvb/ p. \, a/ }  o3 {1 e3 p
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
% E' A) V+ B- O, D+ t+ N! D2 F0 w3 stvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
" I7 J3 L+ l, [7 H* o係, 用一陣就會熱
5 |4 A" C' ~) X3 L& L講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
' e! o$ Z' U% o2 O( s! O/ O* F& t沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- x3 u. z2 w5 v
SENSE TV係咩黎架??
" ?7 L2 v. N, W! `7 }0 @9 j
SENSE TV係咩黎架??
, ]/ V$ u! n& A" M5 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
9 e, K. C. M- H. ]( `8 C0 h0 cwww3.tvboxnow.com可以將one當做遙控www3.tvboxnow.com% E# I2 {7 V+ k# N4 ^9 K
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...公仔箱論壇9 o( @6 {2 @+ s9 C
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
7 \' m2 ?4 T) R" w9 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
www3.tvboxnow.com4 T0 ^7 C6 l/ |+ Y  x' |
可以將one當做遙控
) Z7 G/ A0 D2 |5 Utvb now,tvbnow,bttvb其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
9 T$ Q0 q  J% m" q沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
7 i- e2 f" R$ Q3 K( v咁犀利www3.tvboxnow.com( \; P" d2 ~( P- ?9 l5 \; r
我今晚都出去試下部機先
% M) C1 Y! N- J' ^5 X
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架公仔箱論壇+ J1 k" ^* C4 y
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
6 @8 c9 a3 \: J9 D# WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wow,你幫我打左支強心針
- s3 b8 C: L  W4 N& i" U* awww3.tvboxnow.com丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
' B! X: s! q1 W* }+ Mwow,你幫我打左支強心針
) F$ z  c9 ?- J! P4 Mtvb now,tvbnow,bttvb丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
7 s) Y8 ]5 R7 g# G2 M; R1 D魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
1 M  `: Z7 Y3 Q7 a我覺得d電都ok襟
0 B" C: P6 X& X# x; s6 C你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
+ g  T2 r9 f$ T- gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm