返回列表 回復 發帖
太利害了,你们...
我连王者都没打到。。。
大帅哥。。。。
原帖由 小fai 於 2008-3-7 19:17 發表
好勁呀....你咁快齊曬~~~
我法神都未打到套
水晶早幾日已經齊晒.......

我只欠必殺劍....4套早幾日都齊埋........
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 坏蛋小子 於 2008-3-7 19:20 發表

争no1
好...有志氣....等你上來!^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

係唔係過左轉身點就拎唔到皇者既套裝嫁,
55555,不过真系觉得...家族无新装备入喔
我架圣骑士头打左甘多日都没出来..法神见都没见过.

回復 #220 bilan5201314 的帖子

法神我只得2件~~~~~
少林寺係你5星級的家
聖騎士武器 i have 2 only
:onion14:
原帖由 davidbobo 於 2008-3-8 10:51 發表
係唔係過左轉身點就拎唔到皇者既套裝嫁,
係....!

原帖由 bilan5201314 於 2008-3-8 10:58 發表
55555,不过真系觉得...家族无新装备入喔
唔係好明...可否清楚少少...

套裝比人拿晒!?

原帖由 Q版皮利斯 於 2008-3-7 10:01 PM 發表

好...有志氣....等你上來!^^
等我失业先
唔駛失業咁嚴重卦~~~
我都係打工一族~~~
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
原帖由 bt307 於 2008-3-8 18:06 發表
Q版大大 我想買王者套裝全套&3倍經驗卡 如有聖奇士套裝的話我也想買 不知大大可否賣我 謝謝
真係無多 有多都捐晒比家族既倉....

想買去2手市場睇下 好多人放!