返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-3-15 09:37 AM 發表
新版8轉不知道  問bourget....佢就升到

我980級左右
如果只係去到仙境 法師能力都可以秒怪.....(前提一定要有法神套)
去到mm館就好晒時間同佢mm打來升....秒不了多少....
最後一點係mp既用量(建議用召喚 慳好多)

...
召唤术的攻击力靠攻击还是魔攻啊?
原帖由 水晶人 於 2008-3-15 08:09 AM 發表

咁快就8轉啦~~~~
係呀。。。。做法師升 LV 好快架 ﹗﹗﹗:onion05:
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 ericapu 於 2008-3-15 12:05 發表

召唤术的攻击力靠攻击还是魔攻啊?
魔攻
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

我新版好用過法師...... 同以前一樣... 冇乜分別...
打了二十分,升了21级。。。
大帅哥。。。。
怎麼現在10轉感覺上用騎士不如法師升級快@@"
原帖由 水晶人 於 2008-3-15 08:09 發表

咁快就8轉啦~~~~
收pm!^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

回復 #429 幻想天空 的帖子

只會係高LV先有咁我感覺.... 因為去到高LV用血氣多3倍攻擊.... 而且除左打警察之外你都唔會死.... 不過法師就唔會啦... 唔記得冇用催眠... 咁就大獲...
各有各好....睇你個人喜好!

無新套裝無目標好悶....>.<"

點解我5轉178lv都拿唔到王者頭盔
???????????
睇第一頁內容!thx!

http://www.tvbnow.com/thread-298322-1-1.html

道具商店 無貨..........

原帖由 omgttc 於 2008-3-18 01:33 PM 發表
點解我5轉178lv都拿唔到王者頭盔
???????????
王者頭盔
HP回復速度+50%
防禦力:+350
職業要求: 任意 性別要求: 任意
等級要求: 1轉/100級 最高 99 轉     

領取條件:
轉生:5 - 99

Your level over 50 already...
小弟等待批准入家族