返回列表 回復 發帖
原帖由 水晶人 於 2008-2-29 18:16 發表
你覺得呢???
抵唔抵收ar~~~d野~~
市場上太貴同太少 得4QTY......

同內部團員收呢!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2008-2-29 06:19 PM 發表

市場上太貴同太少 得4QTY......

同內部團員收呢!?
都得~~~不過唔知收幾$$$
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
回收價 X 2-3倍!?
OR 500-1000 OK!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

更新左第一頁 會方提供裝備....包括王者套裝! 敬請留意!

我拿唔到啞!:onion03: :onion03:
原帖由 pangck 於 2008-2-29 07:59 PM 發表
我拿唔到啞!:onion03: :onion03:
你升到去9轉就攞到一樣ga la~~~
而且遲d會推出埋英雄套裝,聖騎士套裝,法神套裝for 高轉既人仕作為努力既目標~~
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-2-29 06:26 PM 發表
回收價 X 2-3倍!?
OR 500-1000 OK!?
我ok架~~~
不過咁平未必會有會員賣~~~
都係等我努力d打多幾把返黎先~~~
GOGOGO~~~
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-2-29 06:59 PM 發表
更新左第一頁 會方提供裝備....包括王者套裝! 敬請留意!
THANK YOU 團長幫我將消息發佈出去~~~
原帖由 水晶人 於 2008-2-29 21:00 發表

THANK YOU 團長幫我將消息發佈出去~~~
WELCOME FRD!:014:

thank you  皮生~~~:014:

第一個取得物品既人
phoneuse         王者疾靴         1         領取         2008-02-29 22:17:19
水晶人 幫助佢地係不同轉數 有不同既獎勵!

我会努力提升几转已便能拿到王者套装,多谢團長和副團長放王者套装在内。。

full support Q版皮利斯 n 水晶人 , my 寵物明星 go go go

i also want la.i been trying for a few day.no luck.will try more .u guy help  high lever ppl.i help new comer .let make pet game more popular in tvbnow. let work harder everyone.  i already see more ppl in pet game la. hope u dont mine i come blow water here.
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-1 03:21 AM 發表
我会努力提升几转已便能拿到王者套装,多谢團長和副團長放王者套装在内。。
你用法師會係初期升快d~~~~
p.s. 你放心~~高轉數人仕係攞唔到低轉數既人既~~
不過你要同你差唔多轉數既族員競爭下啦~~
原帖由 jo7878 於 2008-3-1 03:33 AM 發表
i also want la.i been trying for a few day.no luck.will try more .u guy help  high lever ppl.i help new comer .let make pet game more popular in tvbnow. let work harder everyone.  i already s ...
一齊吹啦~~~越吹越多水~~~吹到tvbnow都有海嘯~~