返回列表 回復 發帖
叫个家姐带住细佬啊嘛,成日靠你就66依赖咯
lhy92725 發表於 2014-4-18 07:28 PM
個家姐有帶架, 但佢唔听話有勿偈。
掌门甘早起身?
我煮饭咯
lhy92725 發表於 2014-4-18 07:29 PM
一早要起身煮早餐帶返公司食。
掌門 最近得閒嗎? 又有任務要你幫手
個家姐有帶架, 但佢唔听話有勿偈。
pknoface 發表於 2014-4-18 07:56 PM
子不教父之过
要打先得咯
條骨都無佐lu
掌門 最近得閒嗎? 又有任務要你幫手
BeiDouChef 發表於 2014-4-18 08:05 PM
大廚晚上好。 交比我啦。 但可能要時間要多一兩日。
子不教父之过
要打先得咯
lhy92725 發表於 2014-4-18 08:11 PM
呢度唔係話打就打架。 自己都係咁屎, 我都唔要求咁高架咋, 等佢慢慢黎啦。

我朋友幫我轉的bitrate 不準確有大有細 所以再找你幫手

等你有時間得閒才轉 不晒急

任務懸紅 和之前一樣 完成我會轉給你

集數﹕1~20集   影視度﹕ 1280x720 RMVB
Bit rate                       : 1 200 Kbps /1300Kbps
Frame rate                : 30.000 fps

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我朋友幫我轉的bitrate 不準確有大有細 所以再找你幫手

等你有時間得閒才轉 不晒急
任務懸紅 和之前一樣 完成我會轉給你

集數﹕1~20集   影視度﹕ 1280 ...
BeiDouChef 發表於 2014-4-18 09:10 PM
ok 冇問題。 下次有錢繼續玩遊戲
你的游戲 我也有回復
多謝大廚參與。
呢度唔係話打就打架。 自己都係咁屎, 我都唔要求咁高架咋, 等佢慢慢黎啦。
pknoface 發表於 2014-4-18 09:00 PM
不过美国果边嘅教育都是注重灵活嘅嗻,吾使读死书嘅
條骨都無佐lu
我由現在到年尾啲遊戲都巳經諗好晒。 如果有錢既話會一個月玩一個遊戲。
年尾 那麼快
钱一定有,大把有钱人赞助啦
條骨都無佐lu
不过美国果边嘅教育都是注重灵活嘅嗻,吾使读死书嘅
lhy92725 發表於 2014-4-18 09:22 PM
我都唔係要佢地讀死書架, 佢地玩既時間多過讀書既時間。 不過最基本既都要識讀至得架。