返回列表 回復 發帖
網上資料或者佢地自己講都好少係真實高度... 就好似啲男藝員咁.. 有幾多個好似馬明或馬德鐘咁講真實高度吖! 馬明真係有6呎架.. 馬德鐘就6呎多啲.. 其他啲男藝人幾乎個個都話自己6呎架.. 一係5呎9或者10.. 但個個都矮 ...www3.tvboxnow.com6 w  Q6 o% S! Y% F
大文細佬 發表於 2014-5-8 01:10 AM
www3.tvboxnow.com4 I# a5 K' y  D# Y- K% U# G
我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
Thank you leekwoklam for the prize!, d( |/ h! ~4 R( m. p& I) V$ Z
tvb now,tvbnow,bttvb6 e! @; q3 I5 n" v( M" v
I agree with 大文細佬 as there is no real trustful source for the answers.  I judge the girl heights by watching the first nine episodes.  Base on what I see, 吳燕 ...
; G3 T5 C) ]# k2 ~6 K+ j/ Ltvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-5-8 04:24 AM
公仔箱論壇$ r# C5 o& N8 Q

( C# @; g: M0 l( f) {" x你唔講我都唔知添... 真係要睇真啲先至得.. 38好巨下呀
7 G& q( z; k- O; o+ _+ T9 Y我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
( ?% e5 C; w# F+ f/ Sleekwoklam 發表於 2014-5-8 08:55 PM
- D5 L2 Z" E4 ]" i" }) GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb) f7 {9 X+ W: {6 |" a7 H
都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉..個王敏奕仲誇, 矮吳燕菁咁多居然話自己同佢一樣咁高
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) z/ N/ P8 l3 l5 F+ s3 d" r
公仔箱論壇# Z/ b9 Z2 R8 H" d+ `8 w' E; r; J
都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉 ...
" C% [$ r9 c# i0 K& `9 iwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-9 01:15 AM
6 R- C' l1 _+ n4 `www3.tvboxnow.com 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。
3 p' ]# S& b: u. i7 j" z( b想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?
what is the question?
2 |  y2 r1 }  c" A0 w7 Z0 U 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。www3.tvboxnow.com4 [3 L! U: m9 |$ X( ~
想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?1 @9 I. o# z6 C# S
leekwoklam 發表於 2014-5-9 10:31 AM
" o! {7 f. ~4 S7 S& j( ~$ ktvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb( x6 e2 m! H/ ]( {8 Q) n0 z0 v
因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
' J- b' a8 x9 u公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f. V4 a  M/ M& |$ ]
因為我睇到個帖時已經遊戲完咗tvb now,tvbnow,bttvb8 q0 F" V+ E/ ^! T3 B
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:11 AM
, e& p, Z9 g7 ^  h
而家又有母親節活動,請多多支持。
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮 -  300000 TVB元派獎活動0 d: ]' E- P4 L  a+ k. C
M Club7位女神中,喺現實生活裡面,有邊四位而家已經成為媽媽(養母都算,但不包括助養、靈嬰及養鬼仔或貓狗)?
4 a6 f" [3 G7 Ptvb now,tvbnow,bttvb     四位媽媽包括 :李若彤 / 李麗珍 / 葉蘊儀 / 陳慧珊 / 張慧儀 / 袁潔瑩 / 江欣燕
公仔箱論壇  M! ^& O' ]4 \
公仔箱論壇) L" e/ \2 ?9 a0 T/ z
www3.tvboxnow.com+ b* y4 y5 U5 u/ j( k& _4 C  [- F5 }  U
母親節獻禮獎品已發放,以下各位全部答啱,皆大歡喜。
0 j' T8 a# ^0 A' r3 {% g+ s/ Qwww3.tvboxnow.com

$ j, {2 Q0 ?  ^0 W3 A" d  XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A
  n; J; f2 U6 C2 q公仔箱論壇zzleezztvb now,tvbnow,bttvb8 k, C: m1 b; w) g
大文細佬
% J  C! Z9 X: W3 Kchy25
$ R# B- M2 e: v6 t, T2 \0 Amecaca
) C0 J: u% u( W7 m- v' L公仔箱論壇
( I0 t, a; u/ {: X1 y% }www3.tvboxnow.com  M0 d- [$ K5 P3 J, h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我都以為陳瀅係最高架