返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正- q. N9 ]3 U0 A( x, l- h* T
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
% x6 z6 v7 t' I6 r. x/ k  Gwww3.tvboxnow.com胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。公仔箱論壇' ?! s, O4 u$ V  d! ]3 W: W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 J) d4 I8 P' w+ B
5 M! M: b) }6 \9 Utvb now,tvbnow,bttvb真係?呢個會好啲嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Q% @3 |* p) J; c& b8 q( r
2974113公仔箱論壇% M7 D0 q+ u/ V. Y
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
公仔箱論壇+ c, ]2 Y; Q' o/ P
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, O* _: c; d+ h- o3 l' l7 i3 @
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
' o2 ?4 h4 }+ d9 o8 D, fwww3.tvboxnow.com2974865  U1 u4 r# o, e; x7 T' z- W
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
  k% J* Y! X3 Y) c( x

( X5 `' J% h/ @- I, h! b4 A總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
0 V/ V0 m& O' X9 e1 ~* {
- P* Y- U* I, K9 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 R$ x; L9 Y" h! kwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇/ W" V; g- V, F7 t8 L% |9 w
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
% v" [7 D5 R. b3 d9 Y: i  Mtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
3 z' o/ H! u; L3 ]! r公仔箱論壇( o5 H9 K3 g1 m0 b
+ W/ O' m8 C& X. W

8 ]* U; g' i6 z) y( q因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。- b" C1 T0 Q' f6 ?0 I
tvb now,tvbnow,bttvb* s1 r2 z$ C* Z& o, k7 n- \

- p3 m& `$ Z% `' P2 b' a; h1 Iwww3.tvboxnow.com
. ~6 B9 C5 a& ^  y) }. l% ?( r7 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( q3 k5 K2 Y) t3 F+ v
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。www3.tvboxnow.com+ ?# a3 X) Q5 I1 D( t2 u# C
公仔箱論壇# N  D) j) A* }1 v
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
3 ~0 v; c4 C% r2 b7 p; k公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
公仔箱論壇. V5 y& w, F7 O5 K5 v0 d& |

7 c0 u) L: |' R- N( H/ u! @) u, ~$ Pwww3.tvboxnow.com髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ?2 g* F$ Z* S& Z9 u1 p2 h, c
8 q  t! e# U% j" [0 T: z

' v: Y1 \) E. a! z5 F# kwww3.tvboxnow.com髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?" Y) m3 e% l' H! {; |
2975667www3.tvboxnow.com( }5 b* i" I% a( m1 h5 ]! v( f! e
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
www3.tvboxnow.com: ^0 h% K- Z/ \: d

6 d  t5 p- x8 D' Q6 o0 @( I' `tvb now,tvbnow,bttvb傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...! ~1 A" x( l* U: v; \
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. b/ t" ?9 x- \) ^& |" ?
中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
' v$ K- Y. I9 ?$ s1 x) a$ ytvb now,tvbnow,bttvb& d' A- L$ V0 Z3 b  ?
) X" U  a$ p1 D/ n' k! H公仔箱論壇
) n! u; a8 J4 {1 D5 j% z因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
) \* O% s7 X: u/ Y; }% LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975671
% c9 u# w+ V) |0 b) I+ dwww3.tvboxnow.com2975672
* B, W& ^  n( l0 E" I. |6 a+ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' N) {: L& x! P6 ]0 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
www3.tvboxnow.com! }+ ^+ q1 J% v, e% e* ~
www3.tvboxnow.com, @) j  \) h! M3 A( l6 e$ N0 Y
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
* ^7 ^% [0 n  ?! ?' B; otvb now,tvbnow,bttvb2975646tvb now,tvbnow,bttvb' q* _% Y: I& q8 z
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- l4 |! {0 ^# ~2 t4 b0 l$ V: d
公仔箱論壇1 O7 e3 k. N9 ~  d
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
* O/ b6 @6 p0 j0 L( O0 f% ]公仔箱論壇9 b2 Y7 Y- u6 R. g4 H
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
, \5 ?9 u' S3 q5 h, O) xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# _: A0 E) v! G4 P: R
/ f' c, S0 v  _$ ]
公仔箱論壇6 E3 X: g: \3 e) C& I) g  o
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
% a% ]- G/ g' ]$ P7 R$ n如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

- Q: G' |6 z; b9 X0 o7 j$ m2 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com+ \+ a, m; }5 P. ~
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
' g' [- v5 B, I# a; P3 {公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
公仔箱論壇+ P8 r8 o& S( N2 |
你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
# x& o1 R& P& {3 d4 ptvb now,tvbnow,bttvb
2 f2 f, c6 Q  I* N# O" \ * U7 ~# ]% F% ?& B; O5 M# Q
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 U2 U% ~. S* \% Q9 V
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
( ?: g$ Q; T6 }  {6 Q& Ctvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
www3.tvboxnow.com6 p* f* n* e% S# p' i6 w
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。
3 f0 f- I: t- R0 w+ }tvb now,tvbnow,bttvb
+ k) Z* m, ^9 p4 _% Z& g
- p  z2 J2 ^+ \/ D2 P7 c& |tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb  M) j- r: B' ]6 e4 {8 q6 e& J
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
7 l+ @0 h5 w, }, U; Y$ e% Q" G6 fwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 N/ R% Z% S5 g9 f$ Y. m4 L* r* N" w
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。+ J: R" ^# _* `- D7 T7 _3 C
# }# G3 w" ]# G) g$ w
又有得睇李佳芯,開心。$ U8 `5 W6 J: w( l2 z

# C$ t, i- h% E! @$ P# s6 H% y1 Q0 S0 ]. i) o