返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀3 ^8 t% C) W+ n1 V, C9 i
請問邊度有得睇?
我都想睇番呀公仔箱論壇' O+ T6 t' l; h( }7 }4 z- G  p" s8 f
請問邊度有得睇?
+ p% I+ {2 Z6 S) X5 g5 y# X; R2 Q熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 Z! d7 y* A. f) H! m" f8 x3 w
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
, y6 l+ u5 I+ t, a6 d- Rwww3.tvboxnow.com我係letv個片庫入面周圍禁搵到既, N: `; D1 C5 Y
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 V: B( Z" e- [1 [: x

" G# Y. a. \- p8 ^) m上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
* s0 x5 u* `* |! atvb now,tvbnow,bttvb) q( W4 R1 k& y  B/ P' {2 f6 U
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?& Y1 J: u) S* ~5 ~5 {7 @5 ~" a! M; L
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
公仔箱論壇2 ]1 {7 ~, E* h2 ]( X
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
: u$ z" Z1 Y: t, }9 cwww3.tvboxnow.com你就咁上網睇睇唔到架
! i3 Q5 D: {# M* C. R( A+ ~4 p樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲9 X; O1 M9 t$ t7 ^9 ]# _
你就咁上網睇睇唔到架
6 P8 {' J, U1 H9 Lliljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
5 C2 S. G% {0 j* J# {) K+ |
! b% i1 ^- Z" k4 Uwww3.tvboxnow.com原來係咁@@www3.tvboxnow.com: n4 R; V2 L" r- C7 A6 k0 w- X
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
7 b/ U1 j  E7 `7 E- P3 s  \  i
tvb now,tvbnow,bttvb+ l3 M! U( v' V
原來係咁@@
  o8 q2 ~4 W5 }5 y' p, M/ f) h( z$ S咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?$ d5 Q! Z; t$ ^2 j" h
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
+ I; A) Y' [' k( \  |# b' n公仔箱論壇點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦www3.tvboxnow.com5 S5 _- }8 S) Z6 [7 ^5 ^$ F1 q  n
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
www3.tvboxnow.com" m: x5 _% B4 s
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  w8 B* p$ Y; x: i" Q; ~
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
/ P( b- J4 u; V0 ~* u. Wliljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
  W- v; m& Y2 ]+ f4 R公仔箱論壇4 H! N7 w  v9 K6 d$ s- _  {
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ]# n' U9 V0 y; B4 T, M
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
公仔箱論壇2 c. D) F5 b: S1 O: K5 o  [3 {

- T+ v. ], [8 W. t. r, o5 b公仔箱論壇以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...
; f% m) R$ N% |7 o9 h" d  x我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。