返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-7-29 10:04 AM 發表
靓妈有载人,那谁需要我载的吗?
我...
原帖由 ed_teck 於 2008-7-30 12:58 AM 發表

我...
噢噢。。咁你有没来啊???
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ed_teck 於 2008-7-30 12:58 AM 發表

我...
你说真的吗?
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-25 06:54 PM 發表
下个星期六。。02-08-2008   晚上9点至9点半。。

在cheras的taman pertama的第一站

有兴趣的请留言    希望到时可以见到大家的出现。。

费用:美国式 自己搞掂自己个份。。

地点:在吉隆坡 ...
饮茶不如唱k.........
潜水高手,有事没事不要吵我
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-25 06:54 PM 發表
下个星期六。。02-08-2008   晚上9点至9点半。。

唱k不如BBQ
原帖由 wlt1110 於 2008-7-29 10:04 發表
靓妈有载人,那谁需要我载的吗?
i want....i want.....me at PJ ss17 near SS2 there ...!!!!

BBQ不如出来玩3天2夜....

回應 jey 第 113 篇文章

来玩3天2夜不如........stay at home more better

到时比个惊喜你.......等你心惊惊
原帖由 maui 於 2008-7-30 05:20 PM 發表
来玩3天2夜不如........stay at home more better
我的意思是出来揾个地方玩下例如云顶,langkawi,portikson
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-30 11:37 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=10682051&ptid=404920][/url]

噢噢。。咁你有没来啊???
有可能, 但是咁岩星期六 & 日要做工.. 太累就唔來..
btw, hope u guys enjoy..
原帖由 wlt1110 於 2008-7-30 02:04 PM 發表

你说真的吗?
講假的...
原帖由 ed_teck 於 2008-7-30 08:00 PM 發表

講假的...
阿爷做左大炮王啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 maui 於 2008-7-30 05:19 PM 發表

i want....i want.....me at PJ ss17 near SS2 there ...!!!!
朋友,我住沙登,你住pj ss17,应该是你顺路载我呢。。。况且我载的是靓女啊。。你是吗?
不过,你是否会出席?
原帖由 ed_teck 於 2008-7-30 08:00 PM 發表

講假的...
啊爷送我们一架747波音飞机 兼本土大炮车
原帖由 jey 於 2008-7-30 05:29 PM 發表
我的意思是出来揾个地方玩下例如云顶,langkawi,portikson
你的提议不错,不过我想会是下一次的聚会,这次出来饮茶吹水,首先可以让大家熟悉彼此,联络增加感情嘛!