返回列表 回復 發帖
真係99 %成功率?
信唔信得過
唔試住 等多D實驗品 報告下先
一千粒才能最後合成一粒,吾知可以合成什麽高級裝備?
唔玩寵物沉入海底
请问这些石有什么用途?
请仔细说明~~
谢谢大姐~~
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
十粒 《绿波翠石》 合成一粒 《绿波片石》

1%的失败率被我碰上了,成功两次,失败一次。。。
****** 绿波片石 成功 2008-12-11 21:08:00
****** 绿波片石 失敗 2008-12-11 21:07:56
****** 绿波片石 成功 2008-12-11 21:07:53

原帖由 后勤部长 於 2008-12-11 21:09 發表
十粒 《绿波翠石》 合成一粒 《绿波片石》

1%的失败率被我碰上了,成功两次,失败一次。。。
3次中一次 唔係99% 係33%........
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

回應 Q版皮利斯 第 36 篇文章

不是啊,应该是100次会有1次失败
只不过他第二次合成就遇到失败的那次
真惨..
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 shannon0730 於 2008-12-12 02:49 發表
不是啊,应该是100次会有1次失败
只不过他第二次合成就遇到失败的那次
真惨..
佢咁黑仔..
那那林立即去合成 應該有99個人無事
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

回應 Q版皮利斯 第 38 篇文章

其实我以前的经验就是不要分开来升级/合成
要就一次过,起码机会较大,
如果分开,可能每次都会遇到那1%失败几率..

評分次數

人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 shannon0730 於 2008-12-12 19:50 發表
其实我以前的经验就是不要分开来升级/合成
要就一次过,起码机会较大,
如果分开,可能每次都会遇到那1%失败几率..
岩...理論成立!
一次過 機會大好多....咁我儲多少少先!
夠數一次過搞 失敗少一些!

这些新的有什么用处?
加力量?还是什么?
到底點用先
anyone can tell?

回應 00-00-00 第 12 篇文章

i get for 3 at kuang shan
try my best, work harder to take more chips sin, thanks
very good.

評分次數

• shannon0730