返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

1 z6 h% f& b8 r  o& h" \0 F8 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" P; W9 U% }2 y9 |* H: O% `( j( {2 Wwww3.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 www3.tvboxnow.com3 l/ C5 P' ], n/ r& G1 u" H% T  X
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 tvb now,tvbnow,bttvb/ t: `, b( G6 B5 }" Z4 \
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去公仔箱論壇7 u5 j8 L6 X% ~. W- @9 {
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
" v! p0 s* G- v$ j1 c& ]公仔箱論壇我都唔識什么花, no problem 啦 !5 U6 K6 j' g5 H/ _' A1 L, y
. F% ^) l: e- |6 ^; X' w# |7 |
我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
2 B& ?2 r* j2 L! U$ j0 N7 B' ]tvb now,tvbnow,bttvb
  N7 g0 N& E% y6 M% N0 u  Ltvb now,tvbnow,bttvb* |* {; t8 C8 }1 [% ], K

3 m; K. P1 d2 z9 H# m% O" t3 ], ~
# a  M. A1 N$ [

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021
& r9 g( c+ \$ Wwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com/ J! G- `- U9 ?$ r9 b. e
5399231www3.tvboxnow.com+ Y- i8 J" |3 y6 [- V* J
4 Y, q7 b6 M+ X/ P" l  {8 W7 N
5399232TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Q& j! |& g7 w7 Z+ K

1 M8 P/ x/ L( Z2 W( t7 |; n6 M公仔箱論壇53992339 o1 I( d" o7 S$ s$ M( A( F
manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
& P0 o$ V& w& I' s0 ywww3.tvboxnow.com
) {; s; \5 c9 ~3 c9 Owww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com( v5 u0 t0 g0 s  _) V# V8 p
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
) e( a$ I# \7 A2 Q% n) T+ S8 t% E5 z( J6 l
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
: J$ D- d9 T" v" ztvb now,tvbnow,bttvb" r# l) k; [- D4 b+ o

0 C  G( u5 b. y+ R# y) |# \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
( B1 {. L( p7 j( g7 E, b0 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
1 i8 Q, M$ o  d9 g
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 _" K* U& ^( w( o4 Y5 C

% R' l1 \. f. Y3 O1 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!www3.tvboxnow.com! U2 L' ?( D7 y9 n" f+ o6 n

; F' ~. J/ w% ]' Xtvb now,tvbnow,bttvb
3 h9 i4 |5 u+ R( x公仔箱論壇; C( i" R  Q( A) r3 \: G
我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

$ e9 y% r1 J! c5 N* z$ T公仔箱論壇係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
+ L/ ?+ R, h: [+ pwww3.tvboxnow.com) R& K# s5 N% N$ M" d6 f
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!- ~5 s9 H  N- W" M' G
5403028公仔箱論壇5 I8 t. a% J, ?

; n7 f- [! k. i2 ~3 E4 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5403034TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ r. N) Q$ F) |4 K& H* a
我家門口的楓樹! ...
4 g# S5 ^+ Z( |1 b6 ~6 r% bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家$ F( G& w/ O/ {
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
/ i2 y; v% L: H! u/ R( w1 o- w公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb5 b+ v0 B' s5 f8 M. X1 v5 I
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
1 @* N/ ~4 K6 ]manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
' P1 F& A8 M% d$ H+ ?; v8 P- a" kwww3.tvboxnow.com楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?* M8 h1 b6 P: m1 K# j2 d6 Z+ `4 `

% V( }- U4 J+ e! Z5 C我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
: L+ B9 Z  H; \. p, w7 W8 Gtvb now,tvbnow,bttvb
1 {0 s6 L9 u+ Q4 G" d. Owww3.tvboxnow.com公仔箱論壇7 L: |( a" q0 g7 X4 [- |( m
4 e& t$ @( ?0 g" A1 O
; k( O# k# Z" x  w! e
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
9 A9 R3 E' o4 x( S公仔箱論壇
2 M7 `; f! Z; r* g% K& S, @- swww3.tvboxnow.com我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
9 L# s+ l/ a. j3 g! Z, t. Stvb now,tvbnow,bttvb' Q% y* Q: j5 o& v# P& B
5405105www3.tvboxnow.com2 _/ v+ m" P  ?. u
公仔箱論壇5 E$ U0 e" o- o
5405106公仔箱論壇  h  e( k/ T7 r9 V) K% B
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
( ~0 ?0 r- d, \2 k+ n9 M公仔箱論壇manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~