返回列表 回復 發帖
:014:咁慘?
i love tvb too~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~much
这个星期刚刚开始算是有资格踏入这里。
上班几天,只有一个感想,就是累!很累!真是累!

开始期待拜五的来临,这样就可以轻松下啦!
哈哈~:014: 怀念读书的日子。。。
曰曰做到没停手,更有BT的时候.收工啦:onion05:
原帖由 IMO 於 2007-7-8 15:15 發表。
真係好莫名奇妙!!点解冇人留言鬧下老細架!!唔通全世界啲老細有咁好咩!!奇怪!奇怪!!

我就慘啦!!近排生意唔好比老細咋型!! 又唔関我事!!係老細自已懶唔入貨!!

得啲死貨!!佢叫我屈人買呀 救命呀!!冇 ...
可能这里个个都是老細咋:014:
原帖由 lux1261 於 2007-4-27 07:29 AM 發表。
今曰收到5元、好HAPPY 呀!
:happy :ok :cry :cry
y u happy also cry de???
它的背景太暗了
好耐無黎:onion05: 等我放低D腳印:onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
哈哈
我都黎陪你吹下水
原帖由 jwxie518 於 2007-9-16 01:59 AM 發表
哈哈
我都黎陪你吹下水
大家時間唔岩喎!:019:
由這一分鍾開始.睇下幾時有人入黎吹水先!:019:
原帖由 lux1261 於 2007-9-18 04:20 AM 發表
由這一分鍾開始.睇下幾時有人入黎吹水先!:019:
我係第一個:014: 不過係蛇王緊
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-18 04:31 AM 發表

我係第一個:014: 不過係蛇王緊
恭喜你!No 1!:onion05:
恭喜賀喜啊妹做左開心快樂人:014:
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-18 05:55 AM 發表
恭喜賀喜啊妹做左開心快樂人:014:
恭喜你!No 2!