返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
5 E! b" V3 g' |  ]% }' e0 Y- zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
- `# K) z- x1 `: d

& H3 y8 V+ z) z1 ?+ ~8 V' a. B8 g0 z公仔箱論壇唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,
! Z4 w7 W6 w- o) U" B7 v宜家一嘢人地掉成億過嚟......
  W! X1 J2 i. N  g8 Q$ |公仔箱論壇我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,
  s7 D% N3 i( u0 q& E" ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?* Q% u3 d2 T( D+ E7 ^! \
點算好呀!?) [; y( d1 v- k0 H5 I

# H' v- `1 C' P  O3 \/ y4 Zwww3.tvboxnow.com你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!# ]1 i, C9 ~" E9 Y+ x. y
說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財www3.tvboxnow.com8 P; F8 Z5 {  p5 g  ^
Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
4 Y+ ^$ h4 }+ f9 ~. Dwww3.tvboxnow.com7 s5 m+ S+ c) l+ i: P9 P
你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...
) h1 n4 a, H* Z5 `$ w: U9 Z. Nwww3.tvboxnow.com每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
; X* \% \0 l% Y* r7 a3 Qtvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com  h4 J. ^' I( p6 p% J  C0 l" z+ x
唔好話騙, 係應得既。www3.tvboxnow.com2 _% B# y3 @1 J! w3 Y
pknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
www3.tvboxnow.com! g4 c1 M- T& h" d/ T; z; M  N6 S

) k0 Q; q4 g2 _2 l) s6 ^哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...
9 I  x' H" a7 u( X1 V) k
. Y2 T7 b  S  \0 N' s/ K9 y唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,www3.tvboxnow.com& m# s; X- a/ Q5 ]
宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...公仔箱論壇0 U2 J& x3 g7 U3 H# q
幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...
  `) A- e  d" _$ R5 ^" etvb now,tvbnow,bttvb唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
7 f) Z5 q2 t+ c1 K% Q; htvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
+ y. t+ x9 y2 n  Wtvb now,tvbnow,bttvb
/ [- q8 F2 H( j. ITVB 1184983887 元 www3.tvboxnow.com2 }; w* Q4 G) Z! A& C1 U$ A+ p
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,' }" {$ F8 O6 W- f
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到...., q( T9 n, [7 v. d+ p

% _3 @% I* g$ U# l% n2 a" Z50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....www3.tvboxnow.com  P! U2 c- ~! G: B5 m; o. G! J
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥6 k. x/ ?3 G6 [
MOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
www3.tvboxnow.com2 O' T" O3 `4 P5 O3 Z5 F7 a

7 Y8 @: R2 M: etvb now,tvbnow,bttvb哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

3 h6 D! X1 A  Q& [
& M6 D9 C( P: f3 _. }# b7 D* V三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....