返回列表 回復 發帖

又是陈锦鸿!

又是一条友仔, 唔洗睇都知会闷都爆!做来做去都是这个死样!TVB真是冇晒男演员.
12# ac86 tvb now,tvbnow,bttvb, o) d$ y) B  H* a+ X- u  b3 d( r
大佬, 咁D临记够是演员啰,如果开一套剧D主角是由临记担正唧,咁你是唔是睇先! 冇演技就是冇演技,唔理你是不是演员。
其實都唔止佢一個差.
7 d" M& R2 x+ D- |: M6 H# ~' L; \laman319 發表於 2011-9-3 08:54 PM
公仔箱論壇% _$ w$ A: x2 ^0 a6 k1 T
但他是最屎!
the reason of boring is not only the actor but the script!公仔箱論壇( @% k" E) F, ~. b
italk09 發表於 2011-9-4 12:28 PM
( o8 c; V3 u1 w% s套劇好吾好睇我就未知, 但是可以好肯定唧是睇到他就劲闲!
佢都唔算差 佢演d喜憤哀樂 演來演去都係咁既樣tvb now,tvbnow,bttvb6 [0 ^( C- B. P. k& a
AVA-GOOD 發表於 2011-9-5 01:55 PM
3 K! R0 U1 i. D; l
精辟独到
點解要黑陈锦鸿呀www3.tvboxnow.com( d2 X) S+ W5 J5 ^6 M) @' ?
佢都系演員來tvb now,tvbnow,bttvb1 y- `+ K2 ]% \5 t9 M8 b& N
law8909 發表於 2011-9-5 11:50 PM
  V; i" q0 w- J, g! Z5 C* ntvb now,tvbnow,bttvb就系因为佢系演员!唔通走去抹黑D路人甲乙丙丁呀!?
唉,覺得佢做來做去都係這類表情,好悶,佢好似無咩進步,做套套劇都差不多同一表情和同一腔口講對白
/ q' {3 Z3 H8 }+ d. l3 Umiuwow 發表於 2011-9-6 02:15 PM
& B/ S6 y$ ^3 h8 A公仔箱論壇系呀! 睇佢一幕戏, 相等于睇佢十年戏。毫无进步!
他以前的作品都幾好架
3 [1 |/ D  R0 qwww3.tvboxnow.com活在地狱 發表於 2011-9-8 04:46 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, _' e5 l9 K7 H- x1 K- M6 y" ^. M
见仁见智!但是我从来唔觉得佢OK.
64# cry_love tvb now,tvbnow,bttvb4 B0 s& S7 O* M5 T) Z
同意。 凡是有佢参演唧戏,从来未睇过一套戏是好看唧。
67# sau2000 % d/ V) i* ~; a$ T
知唔就是啰,知所以掂解我要开依个post。
71# yumho
) j. r( o5 ]  m& @5 c9 S- I- j! V哇!你唧品味都几特别。
86# mak110707 又真是冇
他以前的作品都幾好架
! Q' E* U9 K/ v# K/ {# ]davydavid 發表於 2011-9-18 10:03 AM
公仔箱論壇! H/ |; W( C# R* @
www3.tvboxnow.com1 s6 K* G' a* c* V
见仁见智
依个陈锦鸿,真是多仇家!