返回列表 回復 發帖
版主J神哥,
: g4 ^- Q6 ?4 L4 Xwww3.tvboxnow.com你得閒嘅時候,唔知可唔可以幫幫本帖宣傳一吓咁呢?十萬個唔該晒!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, e! f4 a% x5 L7 \) ~; A
leekwoklam 發表於 2014-3-29 05:43 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 L: E6 N* r: J* {" v
小問題,是我的工作之一,該劇等我寫好草稿後才一起宣傳啦......THX!
公仔箱論壇0 `4 i& B0 O6 H4 g; Z% y, s

! D( H; o8 D0 p) P* Z! N" T$ k$ v4 Zwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇1 m7 k! E2 Y( v" L8 K- n* z
大文賢弟,又比你講中咗愚兄心底話(唔係咁想睇),我都知你係比面我先回帖,多謝你,你喜歡幾時睇幾時回都得架(其實唔睇本劇都非常正常),你嗰邊又要兼顧學業吖嘛,係咪?我知你有心就得架啦。
1 k/ y' Y) ~: \- `tvb now,tvbnow,bttvb
7 c# P" y1 M  e6 K' Dtvb now,tvbnow,bttvb又係你嗰句話,我 ...
* X; |6 S- w3 _; C2 @www3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-4-2 11:20 AM
公仔箱論壇7 ]+ x2 L, @$ ?4 N8 ?7 o2 D* k( |
我也有同感,並不太喜歡看這劇種, 我是覺得劇得意及有TONY、脆魚BB就睇下喎
" r+ _2 W! d; m) S5 I8 }
  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" A1 d" I4 ]% e' {! J' @
講開拍劇新丁,年幾前《巴不得媽媽》的岑麗香,以至近期《食為奴》的何雁詩,都係拍劇新人,演出難免唔夠自然,但岑麗香和何雁詩勝在角色討好,又有一班前輩,例如,錢嘉樂、黃淑儀、王祖藍、胡定欣等等照住,就 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  t- {5 L7 D2 Y0 ]
tycn3320 發表於 2014-4-6 10:44 PM
0 A, B" f3 F: p/ O! K對,同意你說法,另外該新《西遊記》同舊有不同,遲D我會詳細介紹及評論該劇,THX!
全對,劇中姚子羚中給觀眾一個新感覺,我也早前講過少少啦
$ P& ^/ D" _5 h1 S. ]" L由《我的如意狼君》的劇迷一定記得他們是同浩然演情侶檔,被浩然這個超級愛情騙子欺騙,最後因愛成恨,一刀插死浩然一幕啦,但《愛我請留言》中令夫妻之間備受考驗,tvb now,tvbnow,bttvb3 E3 H" |: t8 J
最終子羚更患上抑鬱症。有一幕蹲下身靠向櫃玩自閉, 子羚該角你們睇時,可留意一下啦,演得好入格局架 www3.tvboxnow.com" M$ \, N5 r. v+ t

' J% @+ }6 j" m: e. A: e, z; gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
回應宋柳娟靈體上身事件如下 ,不過...睇完記得要比TVB呀 www3.tvboxnow.com: S# g1 r$ ~0 |  j& V9 {
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb/ B  p3 P1 p3 ~: K! H# c4 H

$ V. k2 J+ @2 u! j% B% A) FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。J-神版主,Sa姐個假髮真係好肉酸吖嘛。
0 @/ I( t- A' g3 ?: I4 I" k! h+ ywww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com3 W" A3 E% ^0 c( @: F* c
BTW, 你係咪鬼太郎啲fans呀,我見你對動畫好有興趣喎,你新舊兩個肖像相都係卡通嚟噃。tvb now,tvbnow,bttvb" I& _' P) K3 T4 z8 o5 g# x9 w. J# q
leekwoklam 發表於 2014-4-15 04:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 K: b1 C( T) D3 t) F
其實無話喜歡定不喜歡,可能我的工作自由性較大,在時在刻的時間都找劇集睇,無分任何類別,肖像問題就網上見得意未做肖像相囉,喜歡睇鬼太郎動畫就要講返13年前因工作關係到訪鳥取縣境港市JR鐵路公司做交流,見到主題車站好美,再看...