返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
% q8 f$ S9 P4 E4 X2 X$ g公仔箱論壇CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
8 w5 _( g, r2 [- k3 j6 u5 S/ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb8 R$ U# \/ v, i: e8 g. M
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,# ]. l; g& N5 g, I8 G
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
# S, B# d) {+ R' r1 U* zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。將功補過算係唔話得囉....8 p6 Y0 C3 N" ~/ M
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
- q7 |2 S" C8 g8 O$ X1 a$ x
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
tvb now,tvbnow,bttvb+ W9 _( V1 m1 h8 \! f

; }: z* x% \# p4 ^& o9 C公仔箱論壇哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,* r# P; m+ `2 C; c
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,tvb now,tvbnow,bttvb- G7 A# j. ?! q% v+ j
版主唔出手相信其他會員都會出聲....
1 J) D. d2 Q" y4 q9 Zwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇! ?$ R* \8 g( L* N' T8 ^4 L  G# R0 U& O
原來,貓兄的確幾活躍水區,
* h! E% m4 P( n9 F& X6 U我按住佢個簽名檔一搵就搵到,: D& @- r  `7 v% s- P- F
一個帖去到2200幾頁....犀利..公仔箱論壇, V2 O; R) |& I# H' G+ I, z3 K
: f  H* {( |' ?8 x
睇落唔使送分比貓兄 ...
2 `9 J3 z3 k' ~  @1 ?www3.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓
% u' I/ s9 J5 d公仔箱論壇自從他過佐身我就吾養了公仔箱論壇# y* t$ m4 p( i5 B( D
睇住佢離我而去的痛吾想有第二次* k1 y0 ]& E5 z7 ?
突然變佐呢D同劇集無關的話題! w- U% r$ n7 k0 p/ c+ ?. n! }
財神版吾好扣我分' Z6 T/ g6 Y6 g! b, f! @$ n
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分公仔箱論壇; f; J5 Z) q' k
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
2 ~- ^& l, g7 D: N9 b/ ?
$ r9 X! u! x5 v$ N; y) Mtvb now,tvbnow,bttvb萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。, w9 q; R- }. a  D/ D# v1 C2 X& W4 T
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
" h( P% S; ^% }! Itvb now,tvbnow,bttvb/ `3 a( o3 R8 S( N0 n3 n
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
+ q5 `" p5 q4 l公仔箱論壇版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...公仔箱論壇! I/ m0 B3 [% v8 ]$ s% f7 |

+ X. d1 H* w' `* v6 q點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
# B$ J* S; o) s' i* K8 Atvb now,tvbnow,bttvb我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
, ?! F. k  T9 |- T4 b- _3 e7 z4 X不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
  O. |  l5 X1 d) t/ c( f- d5 `公仔箱論壇分 ...tvb now,tvbnow,bttvb% e1 k, I( p7 Y: O; W
金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙