返回列表 回復 發帖
你講咁多套商劇.. 我只係睇過珠光寶氣同埋絕代商驕.. 媽咪睇歲月風雲.. 當時覺得唔好睇.. 所以無同佢一齊睇... 其實唔洗講.. 你地都應該知我like邊套架喇... 唯一笑片
* @! ]6 S+ Q# E0 D1 k5 Qwww3.tvboxnow.com話時話吖.. 我都係第一次咁詳細咁睇晒你啲介紹架.. lamlam 唔好嬲.. 嘩.. 唔睇都唔知.. 原來你真係我肚裡面條虫嚟架.. 你講一切喜惡同我一樣架

評分次數

• timmaxsing

睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* D7 z8 R5 K  ?* ~6 s
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
. Z6 u7 s: l# x5 a6 ttvb now,tvbnow,bttvb2974865
/ {+ ~3 X2 U. s3 z6 ?公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
; x$ i7 o: \2 Q5 N) x) O

3 x# B5 D7 c0 w6 @2 I" stvb now,tvbnow,bttvb總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
+ e; X1 v% r; L
. B; ]9 h. f* d& {6 E) i0 f7 U
2975628/ ?% Y" E& M- Z0 z; v" ^

5 D( g1 H( h8 K( |0 l' B6 S1 z因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
, x8 n& [" b8 B7 x- h8 O# d公仔箱論壇2975671' c& H- i' g! F5 \
, G# S; J2 o! e' OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 m: Y2 a; z! C8 }3 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
8 y" S% {5 ~! F
tvb now,tvbnow,bttvb0 v/ K0 Y( J6 ^
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
4 u: ]+ I! Y. t' R8 I) nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975646tvb now,tvbnow,bttvb6 s5 P. j7 `4 ]# e0 ?
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
/ A6 ]0 o4 N2 X0 K' H; _

" K2 N3 B! b3 U. A袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
又有得睇李佳芯,開心。
3 r5 y- u( \" u; s& `6 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' m& L/ @% W7 N% x4 s
- l' L7 N; x4 M2976015
: Q# |4 X( S" e( \0 T* O' T" H公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-7 01:07 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 x! J' t6 G) z& q2 }' [
www3.tvboxnow.com% S  c; N; f: {5 S
但係好似奸架喎
1 H1 n/ X& o  ]
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。
# x, _- r. t5 p. _$ q' S
/ s0 J0 X; D; I" r1 T( Ctvb now,tvbnow,bttvb2976012
) Z1 j( i% B4 ]% A$ Itvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-7 01:02 PM
5 L( I& q- R/ p+ k6 ^公仔箱論壇; z6 w# n4 B% D
哦.. 原來做我阿哥嗰行
! r9 }: n2 I) N; kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咦,咁你哥哥係咪又係同小田一樣係練武嘅IT人呢?* N. y! x' k* D  T* i
我開玩笑咋,你唔駛啋我。tvb now,tvbnow,bttvb% b( D9 F3 s7 @/ t/ P
9 ?: A. t9 W. A, T$ O
( I! a" o2 R+ L4 N3 p/ s小明同小田啲比拼麻麻哋好睇,唉,都預咗8 o" G* C6 n, ?; M! K- H
leekwoklam 發表於 2014-11-8 11:48 AM
  b. ?; L0 |1 h

: d9 B8 k" Y) O$ W7 x2 `6 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。當然唔係喇.... 我阿哥最叻咪跑下步 tvb now,tvbnow,bttvb/ k2 c( n" z1 N5 X% l% K
公仔箱論壇; @# e$ A. L) m3 X
話時話吖.. 我响網上睇啲八卦新聞.. 話呢套劇個個男演員都係都manager頭喎... 其實使徒行者峰哥咪又係.. 都manager咁樣衰都咁多人學架呢?? 係都學李敏鎬喇.. 呢啲先叫靚仔嘛
公仔箱論壇4 `- ~* N7 r- ]; k7 O- s4 V
: @2 }( B, I6 L
細佬你真知我心意,我正係想講祥仔個髮型。
' c/ ]- p1 D% o9 L公仔箱論壇2978441公仔箱論壇3 i$ @  L( Y6 c8 G. a
公仔箱論壇6 F1 [5 D& W0 k$ ?- [! z1 F5 ?6 @

# x: n% D  U& g, F% L. k; }tvb now,tvbnow,bttvb唔係話佢唔好睇,而係呢個都Manager髮型,比我覺得佢想藉此而拉近同其他身邊後生仔女角色年齡層嘅差距,但效果當然係麻麻嗰隻啦。www3.tvboxnow.com/ j1 z+ L( a" O# @; g2 l  Q( @, W
公仔箱論壇/ l) V0 Z8 s* s5 Z% o& ~& G5 K
2978456TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; [  ^$ u! J5 @, q. J# [+ C
...
* _6 l' w* w7 qleekwoklam 發表於 2014-11-11 01:05 PM
1 Y2 N; t+ X. Y8 |
% }; V5 F- v( z7 w* }) {www3.tvboxnow.com其實個個都唔襯唔好睇.. 個人覺得呢個髮型好傻仔... 就算星星嗰個都manger都似傻仔.. 呢個髮型只係得李敏鎬carry到... 完全係因為佢比較適合留海.. 李敏鎬唔係咁襯無留海嘅髮型.
" i% V6 R* M7 v2 x5 A3 V2 f

1 z6 ^" [4 j9 |www3.tvboxnow.com要蔣元好似李敏鎬個頭咁正又係難啲嘅。
3 l/ Y. y- V( `, s2 K* _公仔箱論壇
) M$ [  d5 W8 @/ N  o7 J哈,細佬,上兩個星期先睇完《繼承者們》,我真係有啲out。
1 n# R+ \/ s4 t/ z1 p% X, ztvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' k& Q2 N; Q. p+ r  k4 w1 A
4 }: ?& `9 P8 H4 G% Q2 U& Utvb now,tvbnow,bttvb
0 B3 p5 g/ N+ s  D0 G" kwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-12 12:00 PM
1 ]2 o. h5 X# k7 e( P% x
' \# |  R9 w( K: \4 Gwww3.tvboxnow.com就算李敏鎬咁靚仔, 我好love佢.. 但都唔覺繼承者們好睇... 同星星一樣一般... 我係以劇論劇...www3.tvboxnow.com: @$ T6 b3 E0 f/ d% g4 S1 @
公仔箱論壇0 Z2 T4 C9 |: V4 H
其實呢套名門暗戰我只係睇咗第一集.. 呢集比我覺得定欣好正... 但最近多咗啲功課做.. 只可以花少少時間睇劇.. 咁當然要睇老表喇.. 因為睇劇至少要花大半個鐘時間... 到thanksgiving個week就好啲喇... 成個星期假
呢套.....無咩點留意,因為胡定欣髮型麻麻地開胃....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ~0 m/ M* y+ y, n; J' v; \
同劇中起用好多新面孔的女演員...' Y# K8 v' V  ^
宜家唯有驚嘆做乜唔出世遲20年...
. n: f4 F, I1 [( ^0 n) Ywww3.tvboxnow.com呢啲女仔以前識十幾個先遇到一個,
3 Y1 i! v7 e$ |6 r( x( v- w公仔箱論壇晌街上睇的亦係咁,100個女仔行過,
) z$ ?2 S/ b! Y/ P. K% A9 @# c0 |/ hwww3.tvboxnow.com最多四五個有呢類質素... ...
8 Q. \  a. O0 g8 v金田Sam 發表於 2014-11-13 01:46 AM
公仔箱論壇6 [* k/ b! t% z$ `! W6 s& T7 w& z9 j
tvb now,tvbnow,bttvb2 h% R; u2 @6 e0 K% E
金田sir你一定住响oversea...依家香港已經深夜兩點喇喎.. 唔通你唔洗瞓咩!...  睇你呢段感受.. 我覺得你以前啲女仔唔係唔靚.. 而係佢地個個都唔識扮靚... 全部都係真面目見人... 觀乎我媽咪姨姨嗰輩.. 我諗佢地個心都大部份係pure好乖.. 唔同依家好多女仔咁好假.. 你應該覺得自己幸福就真!
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。$ a0 l# Q, |* f

# Z, F+ y& g. `7 o* Z8 x7 fwww3.tvboxnow.com2979852公仔箱論壇- l6 v* e  c. L( _$ }! f
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
www3.tvboxnow.com/ G/ L. Z- i; ~! r0 P1 G1 q) c
6 v7 ?+ c/ @) Z! e
唔似地球人...
" u( B8 T$ r; O即係呢隻囉。tvb now,tvbnow,bttvb! Z- f- x, z; D0 G2 u5 ]6 p' ^
( }7 ?, d' O2 q, _
2980500tvb now,tvbnow,bttvb9 m1 V7 ~5 X' l* v
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。tvb now,tvbnow,bttvb6 R9 j, I' |8 u; x6 D/ |1 A3 H1 G
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
  |  B" T) q/ Oleekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
公仔箱論壇. C* Z! u3 s- e8 @2 E$ a$ u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 W% v3 w' s& [
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
! R3 |' W4 \) ~3 B0 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb3 x4 j' L4 I/ v% s$ x# I4 X
係呢。www3.tvboxnow.com1 p1 j/ B; ?! R) O# p0 ~0 Z
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。' b8 x. W. X* a$ b# r- ]

6 q! d! H$ i6 M# p% t細佬同大家按圖索驥吖。
; o1 O0 O8 t4 v2 R* y( M! O: h2 otvb now,tvbnow,bttvb2980976
8 y% J) e/ k1 r8 n) d( P, zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
公仔箱論壇8 S  h. _5 E+ d

% ?! g8 V7 g0 b; b* Awww3.tvboxnow.com你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
) W% t( L& X$ W5 N* s似新疆少數民族女仔TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f4 K; a6 A" _; l; P9 Q) b
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
3 d, |7 }0 S1 @( F/ D3 o' A* _) b
3 g8 L( j( M* V% W2 H/ itvb now,tvbnow,bttvbmb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??