返回列表 回復 發帖
$ J) ]- k1 Y% d# y, x/ w+ T% m咬咬兄你好, & g; Q8 a: d& k# Q: E
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉www3.tvboxnow.com# I, i) \7 y5 X1 T7 x
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
公仔箱論壇6 k- b- v& D3 Y3 ~/ U
公仔箱論壇2 v+ p2 j. H' U: T
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
豬腸
* h$ h$ M( _- r! ?2 v0 x: oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。) |, c& M; u" b) R
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
" b5 G6 q- A& _/ Mwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. N& N' D, N6 [, U+ R

. {* C, [0 x6 B/ H公仔箱論壇我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. $ y7 Y; z* R- y' z* b- ?5 {! h
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食
) Y- R0 D- o! W
1 e+ `+ q2 G, E/ R. h1 Atvb now,tvbnow,bttvb因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?tvb now,tvbnow,bttvb$ b) y7 a; Q% I; o5 j0 i2 y; p
leekwoklam 發表於 2014-3-3 07:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ~, d# j( o+ h2 T+ E% J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 k0 C2 R( X$ d9 t, T+ m9 F
已經好大個肚腩' x# E* G5 D  O5 K7 \4 K7 P! q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, z4 ?. A3 M9 O& g$ @6 W
有咸魚買呀, 不過包裝得密不透風, 但好似係大陸出架喎, 我唔係咁清楚, 要問下媽咪先
戲中天寶賣咸魚包,大文細佬你可想...開一檔賣咸魚魚蛋,可能會受歡迎過高天寶D包喎!www3.tvboxnow.com3 ~# U  X! A7 w3 w) }8 ]. N
timmaxsing 發表於 2014-3-3 11:47 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 \- ]# @* x$ o. }2 _; g0 E

# E" b3 ^4 F5 l' dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢度無香港咁好食嘅魚蛋架
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......
) C& E) B  v% t- Y; [2 Ctvb now,tvbnow,bttvb不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。; I/ A: ^4 z5 O9 [: U$ B" G  k
公仔箱論壇5 D/ z$ n6 u- [: O, o
( v& p0 }* `. \www3.tvboxnow.comtimmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....  ...公仔箱論壇5 P+ W8 M# S3 B* I5 w
leekwoklam 發表於 2014-3-4 11:36 AM
www3.tvboxnow.com4 A! h( e% Q& I0 C
tvb now,tvbnow,bttvb' X$ ?9 o' D0 ]6 |. y( j
引人地 無得食
本人"J神"送上一鍋麻辣咖喱魚蛋給大家食 及一起睇"食為奴" tvb now,tvbnow,bttvb  J5 r: Q+ y" p9 Z+ H# V! ?
2686791TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 j* E9 s% L& R3 m3 Z& V/ i; d
timmaxsing 發表於 2014-3-4 12:00 PM
( G; s" L% y( S9 G4 R0 O公仔箱論壇
$ Q9 I1 Y. n5 [3 J* kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。J神兄, 乜e+香港有呢啲勁辣魚蛋食架??  你同leekwoklam一樣好衰架, 我無得食呀 好想食
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。 公仔箱論壇% `% l2 _( g: q4 Z
2686890tvb now,tvbnow,bttvb0 w. G5 z2 W) c) A# V
leekwoklam 發表於 2014-3-4 04:00 PM
+ |, w7 g& E) jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. b- X# D9 s! ]7 }: kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。觀月靚啲! 起碼對眼靚過萬綺雯!
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。www3.tvboxnow.com7 v5 x( X7 g2 B# @
觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% q( e, p  L! Y0 }/ o" e! `
leekwoklam 發表於 2014-3-5 12:34 PM
* V7 k( P/ \& R8 a: H# e
/ @8 |- i8 F. l# [tvb now,tvbnow,bttvb其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!
响套劇就梗係蔣志光IQ高喇... 但真人喎, 相信係祖藍架喇!
公仔箱論壇$ Q. ]5 B6 }7 K9 F! z9 T: {  o
好姊妹吖嘛,騎騎....! d! _! p5 Z- a5 z8 M/ P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 r& M4 J7 F, V1 M
其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。公仔箱論壇2 s" G9 i, G5 r- w/ Q
www3.tvboxnow.com, x2 j4 s4 k& ]# N
leekwoklam 發表於 2014-3-8 02:43 PM
" P* i0 t' c' Nwww3.tvboxnow.com' P3 q: {0 a" b' i! F8 }! u0 Z
我覺得嗰幕好奇怪
7 W0 H& y, e% }: B
) e1 A' d: v' X: C) I/ l. z. K$ ~www3.tvboxnow.com
8 l9 I8 L/ y$ w+ C9 n) V6 J真係唔知始於何時?無記監製似乎非常喜歡安排蔣志光出演一些「智者賢人」角色,其實我十分認同此等舉動。* j  b7 U  |8 r" i0 E9 B* ?
蔣志光嗰種面懵心精、大智若愚的演譯,同我身邊出現嘅一啲真正聰明絕頂嘅人好相似。近年劇集中的 ...tvb now,tvbnow,bttvb6 [0 \/ s& O2 F5 [; F; o: E: ^
leekwoklam 發表於 2014-3-11 10:43 AM
+ y) j6 n' d8 t2 @7 P* C1 C7 Pwww3.tvboxnow.com/ q9 U" h. B2 H. J) p$ q# X
咁勁? 你身邊有啲咁勁嘅人, 介紹嚟識下好喎! 係咪你自己呀?
) p# l* w0 y, L8 w# Ytvb now,tvbnow,bttvb咪係以前份工啲老細囉,開會時三言兩語讚到你鬼咁開心,事後原來揾笨要我做爛頭卒嗰啲呀陰公.....
; x- H( ?$ F* y( M' n- J1 _細佬你誤會咗我啦,我永遠係笨人出手嗰隻啊! ...
+ j: [2 |7 P8 m2 Qwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-3-12 11:48 AM
4 J; Y* h* ]- ?% B, \; a* w

: x! m& d0 @, j4 x2 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你舊老細似韋小寶多啲喎, 讚到你上天, 原來係推你去屎, 韋小寶呢啲咪叫死剩把口囉, 不過韋小寶响危急關頭都會重情義嘅, 唔知你舊老細係咪呢?www3.tvboxnow.com1 Z6 [% K7 @" l# b  I

2 j2 v2 F# {) c0 u6 x7 b所以唔好做笨人呀.. 一定要成日出口, 唔好出手喎! 因為講係可以天下無敵嘛!