返回列表 回復 發帖
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
+ M) I2 ]8 H  K; a9 `tvb now,tvbnow,bttvb小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
! N1 }$ y5 d+ g) G
騎騎,我都好似差唔多。
: ~0 g' x4 y5 `0 E6 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb4 S) K2 Q- h% h3 b" }4 _. O* s
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
5 t7 Z& |* q. [1 g/ `1 B( hwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 z. r6 j9 t$ v9 t7 ^9 e3 g

; i/ N3 R4 H; m3 `# N. Z無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
$ B6 ]' z$ ^2 }- r& g- jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
3 r# W5 J* j4 P6 e; `5 @. q" `: `公仔箱論壇
; s) z/ t$ G3 B% D4 B5 R% M5 dwww3.tvboxnow.com話時話,多謝你派的分,謝謝$ q6 l' S" ]/ q  K  P- M) s
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
www3.tvboxnow.com8 o- H6 Z+ Z% A9 H/ X

2 Z# Y. h+ r/ K4 H- e2 E/ [: ?www3.tvboxnow.com唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!7 Y7 @: J0 j) |& v5 w. Q4 N5 k5 n
大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
www3.tvboxnow.com8 Q# P1 w( B- u$ G: }8 ~4 Y
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
9 K# y" ^" H! ^! A0 X2 [4 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 I$ `# r5 y% b/ V( \8 Gtvb now,tvbnow,bttvb
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ U0 O: Q) g& k/ p$ I8 D5 M) p
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
www3.tvboxnow.com! j% H" n% g1 a5 ~# z4 a
哈哈哈,你形容得好好笑...........公仔箱論壇0 ~# d0 ]5 W* Z4 p9 q7 H% [, b

5 v* Y$ C! D, E- b! M$ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。www3.tvboxnow.com( K8 d" C% }  Q9 T5 y

! i9 v! Z- J! o# ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇, k2 Q# A( H( O6 d. Z
+ s0 T3 M6 U( ~/ `8 j- F! J! R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸& M8 L! b  ?% b6 Q! L& Y
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 m6 t- a: _2 t# P
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。公仔箱論壇/ u2 [. s9 @+ q+ w- C
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
' m% ?) E8 _" Q8 W% k8 s. M+ iwww3.tvboxnow.com
7 j9 H/ p" u* Ztvb now,tvbnow,bttvb唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
  r) B" i5 O. G8 z  J8 t公仔箱論壇小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
( B5 K1 |8 I9 C0 Z& T  c9 F
哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
' u1 V9 b2 F5 `2 x' o4 D+ Ctvb now,tvbnow,bttvb
- h; ~/ H( r; |* }: l, v公仔箱論壇我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
% O: z4 ]2 Q8 W) _# A3 B公仔箱論壇呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食
6 G& H: D9 x8 t; A  X/ _9 e) uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-2 07:01 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) w" {7 N% d0 q4 b4 t$ Z1 E

+ {' C+ e6 p" b* M( y0 Owww3.tvboxnow.com因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......6 N# X, j  \5 ~% i6 u
不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。
- y) I0 p8 V2 k% XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 K" N* K; B8 f" m6 Q2 s  W7 L- n公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ~$ c3 p0 m! p- N3 B8 X$ N
timmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。 tvb now,tvbnow,bttvb: r- P; z+ w& J3 \3 j, R
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。
$ z$ q; Z1 i' Z2 y, L- K3 s) b觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相為證架。

6 T3 C4 x$ |: B. {9 e& d2 Vtvb now,tvbnow,bttvb
4 P1 y4 q  n( l/ n  g公仔箱論壇
$ D) R  ]1 t$ \* twww3.tvboxnow.com其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!tvb now,tvbnow,bttvb2 `6 o9 G. G+ ?! e" [
大文細佬 發表於 2014-3-6 02:23 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- x1 W; x: t1 Q( \* H" |

3 Z0 d( Y3 |' ]' Y公仔箱論壇其實我都係近年睇番日劇先有留意觀月阿里莎,佢嘅全盛時期雖然已經過咗,然而演一啲年輕索媽角色依然好有吸引力。tvb now,tvbnow,bttvb5 E, B1 b2 n8 K& I" G

2 n1 P) A0 o7 a. ~www3.tvboxnow.com附圖來自《正義靚太》。
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!
5 {8 d" k/ F1 O/ Q公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-7 01:01 AM
0 d" D; v' Y& M* O/ j# n
好姊妹吖嘛,騎騎....) d" b; |- R" k# @$ u& E  Z
公仔箱論壇3 R. T: m: _6 H. i
其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。
# s( k/ p1 A: o( Z$ [0 y! a* U2 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 ?9 R' G- t0 f3 a5 O* t都要挑得到先得嗎?所以說句:佩服佩服9 p  `2 T9 ^# M) B0 X
timmaxsing 發表於 2014-3-8 02:48 PM
公仔箱論壇4 P5 C, r2 E, b% [2 `5 V& J2 Y: i
見笑啦timmaxsing兄,我反而驚比人話無聊啫。
& h# ]6 u( Z" x6 u1 M, NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ a# v: n# _9 _- _3 z+ Utvb now,tvbnow,bttvb我覺得嗰幕好奇怪
1 M7 r0 j# h; s; f8 q" ~1 s* r% tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-11 03:06 AM
$ i# A" G$ w6 r& Dwww3.tvboxnow.com
' {, H) g$ N7 q$ vtvb now,tvbnow,bttvb係呀!我真係翻睇咗嗰場,氣氛詭異,完全無賀壽應有嘅丁點氣氛,非常失望。