返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得公仔箱論壇" c0 k5 z/ R: }/ Y9 F; y5 z+ y
lhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
( Z: [2 m  q$ {公仔箱論壇
, i+ l# T" ^3 @5 e5 [9 W: W哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?
4 N, a# ?$ X) V8 D  j5 h
! {+ b* x( ?0 |* |6 o+ ?! O) Z% s公仔箱論壇Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦公仔箱論壇2 `; y! Q  h+ |. S6 F( X# g
后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦* H( k( h. F. k
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯公仔箱論壇) q8 H& T$ U% ~# y3 ~; M8 O; n: N
lhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f" _2 g8 v0 L) c: X
係呀,唔死都一身潺。9 C. V3 u* Y6 v9 R
公仔箱論壇7 ^+ t2 c7 z/ w3 K, `

' R3 u- N+ i* X
9 h/ J. R8 q) m/ m' [tvb now,tvbnow,bttvb講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。
. \, j* C2 M( k% T1 W9 j/ ?3 [$ t- w& |
! E$ c" C. v, X
另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。公仔箱論壇4 h, ^) X; t. A& m
可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧$ E( N  W- i# C# `5 s! G, ~5 x; o
写情方面都吾错3 @; b( X- C( b
屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦
7 F3 y& y+ x! ~7 P7 Y: U- ]: t比castle同kate更好更衬公仔箱論壇  O. V3 L5 j/ d
仲有一出burn notice,我都觉得吾错TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 O* U4 z- g  o$ w: ]$ ], `* t
lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
公仔箱論壇1 a4 _0 V0 t8 S) v3 ?
YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
7 E, Z/ H. E$ p3 tBurn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......
( D- m+ {/ ~1 ?
5 c; c) n& [: qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...) ^/ f1 e" W( g- j7 v  `1 N
不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
+ _" i* |7 K7 N( x4 f
  d  H4 _; x$ [$ ~www3.tvboxnow.com
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次
" ~3 A$ U$ C% LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
www3.tvboxnow.com6 A  C6 P2 ~$ x& C, g! z
我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。5 S% V# h" V4 j  M3 ^

1 |" \+ v- G! `1 x/ f* A公仔箱論壇貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?# l) G. L( J9 X# }8 x. D
公仔箱論壇0 u) B% A$ a- H0 a- N3 o: N
Almost Human
# E# j! p# B3 L公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( o$ j$ a2 u* }- }$ \% l  ?/ q
Tomorrow People
  P% @. g4 O: @1 C0 _# ~$ ^tvb now,tvbnow,bttvb
& _5 d2 k' X6 ?8 U! _% Twww3.tvboxnow.comBelieve
9 X" l; C& @! [5 @* a4 P; Rwww3.tvboxnow.com
1 E% @* z7 l2 s  a2 Z% m3 Z
吾知你有无留意呢出"person of interest"
1 n  Y- N% A$ h3 l  otvb now,tvbnow,bttvb体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" r! Z: I( f  g  P0 o/ \
但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...
* |0 h9 }4 a  j1 T7 y' A0 t' e" |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
: y9 L2 C; p& L" M1 ~9 j9 i; b2 r公仔箱論壇
( Q3 J7 a/ Z: b* L7 e' k* c呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。
* q* D& [; `  p5 d! [4 T& Y+ U" r1 jwww3.tvboxnow.com睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。
+ Y. {9 v2 n; h& H$ m5 n但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
# m1 A# R8 Y2 C( |6 zwww3.tvboxnow.com
5 C" E$ S/ {7 N# C1 p* k9 _: Q公仔箱論壇第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。
6 m2 q2 v: \7 D7 w: Z, A

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

* i0 n" a# T: T% p" K$ R; Q0 o- k

" P# v+ o' w( Y2 h; U

还没有看!tvb now,tvbnow,bttvb9 a" J+ N+ w- f# d: a& K( Z
lek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
. o7 H* j& a7 h' ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。
  x; C) f& W; H* d5 m公仔箱論壇
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  c& E$ K, T: n) T9 P
好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高; e. W/ K) m( n. f% D. R) @& Y/ o
但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦  [, F1 E5 _( \, G' z9 \1 L! |/ G. J' K
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
( `. E. A# B4 i% E- b$ Ntvb now,tvbnow,bttvb: m% b6 Q2 h" B; Z1 z
呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。
+ p2 L2 T# `' ~. ?  Ntvb now,tvbnow,bttvb
john系我偶像黎架
9 x1 p3 C, A# T6 D" ftvb now,tvbnow,bttvbshaw串得黎几有性格
) o# `# u/ n4 L2 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。连之前的反派root都越来越有睇头啦
  Q; B! Y. w/ l6 _; ~tvb now,tvbnow,bttvb不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: F; m* c9 I' g
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
2 c+ g% U7 _5 b3 {. ?  [9 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?
" m' s' E/ n. n4 X, dtvb now,tvbnow,bttvb
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ]) e7 f9 C* h# a4 b; n  w% C
相比近幾年果D仲垃圾啦tvb now,tvbnow,bttvb& H) S7 Y- r+ b  L4 |+ g% x/ Q5 j3 }
lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
- U6 i: J& {% d) D
係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦5 N; @: _4 b" O0 |9 q
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' `5 ^% G' ^( E2 V0 @
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?