返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
% V; D( v; k- O2 r( X& ^; f, iwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
www3.tvboxnow.com. C. d7 N  M) J+ J7 K6 h/ O1 k
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
! e  z- \5 c* g$ v5 d+ e4 A2 Y- d) W% z
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
  T* g$ j1 T, }  O$ W2 P" r; q) HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
4 V5 ^' e  J* J; E- A! Q
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
7 B/ g+ r# j' D: u$ u5 \% O+ Cwww3.tvboxnow.com不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
: c* p7 m  E: W! `) O' E8 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦tvb now,tvbnow,bttvb* e3 l4 z5 s! d2 J2 h" k" m# ]+ e
mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 J3 V, F/ s7 m. b) o8 O4 s6 F
mnb1123老友記,我都想呀 .& M. B; b  M! D" R6 K
睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!公仔箱論壇& e! `* H' w# Q3 P( H
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
www3.tvboxnow.com% z+ j) n5 {9 W; _, E
係咪新名詞?因為我好out....
5 R! C6 y2 n2 i& M9 L( c; b公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 i. a% y' j# r9 {
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
* {+ ]" D3 X1 K! f- T! @8 Z7 q0 jwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
0 t5 F2 _5 P0 f- A4 T, {' \tvb now,tvbnow,bttvb唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
  X5 t9 k. ~: ~/ E* e) h' u1 J原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-17 12:33 PM 編輯 公仔箱論壇) O3 y/ w! `5 Y8 k5 `% p6 I; a* ~. \

/ z3 ~9 {5 F4 l& D/ @7 Iwww3.tvboxnow.com●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。公仔箱論壇" Y7 O" S* C$ K# r2 d6 r
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水 公仔箱論壇0 _, k# m% j+ q  r3 m( S
  版"及本版版主"J神"。
) G) Z4 Q/ F' ~. b* C9 a/ M●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 W( _- P" b7 u8 O, n
  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ~0 i$ J9 H4 u, Z+ T& x
●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。
0 n5 @, K0 L8 n% A1 _$ N& `9 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 y4 ?+ V# L, ?& |; Gwww3.tvboxnow.com9 _6 R, s7 Z8 z: v4 E1 G
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-19 03:01 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: `( o2 `8 o$ g  W) }

0 F" O/ E' Q; C9 [tvb now,tvbnow,bttvb姊魅情深結局章
% B9 I  O" V# b3 n) X& dwww3.tvboxnow.com
; I4 A6 m2 L' U- U( m
請樓主多多保重、祝大大身體安康!www3.tvboxnow.com" d0 k* Q# A" ~2 j" i/ f
mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' ~- c5 F  t  ?4 S* w+ ^* ]
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。