返回列表 回復 發帖
一向對於豪門明争暗戰D劇都冇興趣,不過樓主lee sir 介紹得咁祥細、咁辛苦再加上有黎耀祥.陳國邦.鄭俊弘.邵美琪.胡定欣。睇吓點 tvb now,tvbnow,bttvb. g6 Y' w0 X( i) I9 ^' x
睇完第一集都覺得幾好,成個蔣家一团和氣(都知表面上).到集尾蔣承天用UCG Technology收買咗黎俊發明嘅降解膠,一場豪鬥暗戰正式開始。  
& N+ O# A) ~0 J4 pwww3.tvboxnow.com8 ~! ~/ h% D8 Y1 D/ l( x  s
唉.對我來講真係麻麻地。或者會選擇性睇

評分次數

• timmaxsing

你講咁多套商劇.. 我只係睇過珠光寶氣同埋絕代商驕.. 媽咪睇歲月風雲.. 當時覺得唔好睇.. 所以無同佢一齊睇... 其實唔洗講.. 你地都應該知我like邊套架喇... 唯一笑片 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 q2 c: I3 ?% _( z7 Y) J
話時話吖.. 我都係第一次咁詳細咁睇晒 ...
7 R: V& f3 Z5 _0 t, F* f. ~大文細佬 發表於 2014-11-4 04:31 AM
0 v; ]! A' P/ o; Y大佬睇多咗我一套,細嘅淨係睇咗黃子華、佘詩曼《絕代商驕》 呢套 《名門暗戰》或者會hea住睇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 N& y" p3 B2 r

, r8 h: T' @: R9 v) p: Q# K, Iwww3.tvboxnow.com真係?呢個會好啲嗎?公仔箱論壇; e+ r. e5 c: D: ]
2974113tvb now,tvbnow,bttvb/ |1 a" e8 \) S7 E
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
! r* z) X2 Y: f' U1 |" _/ ?2 Dwww3.tvboxnow.com我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
7 z1 {) K0 u$ e2 Lwww3.tvboxnow.com# I1 x4 b, N, j. D2 z! B
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?www3.tvboxnow.com- q* p8 Z& o3 i9 ~
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
5 J8 P+ q$ {, Q" s* Ftvb now,tvbnow,bttvb ' F" {7 i2 r9 a

5 c* J( ?! b! M$ N5 c9 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,5 a6 ]  @8 Y4 \3 Y
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

tvb now,tvbnow,bttvb+ I% @* x9 _, G3 a; H

2 v" p  I6 H7 k$ |www3.tvboxnow.com幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
4 m2 D; s) e$ Y大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
+ e5 a% ^. j* E9 K4 |6 v; e6 g
似新疆少數民族女仔
3 O( I, L0 R& v$ q1 d* [' eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% _, \$ s# o3 n7 wtvb now,tvbnow,bttvbmb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...公仔箱論壇' D: b2 r; _: @0 A( X2 h
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
# X; D8 D5 \+ ?
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
tvb now,tvbnow,bttvb; Q- K2 z! d+ X2 ]# @* s$ @) K

, ?: A) I) a! h8 [! xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人3 {1 A( L3 s: h$ e8 F$ a# B& X( s
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
6 ?; H5 Y+ Z* R' ~2 C眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
% V( d/ i/ }7 N& d6 t公仔箱論壇hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
《名門》遇「暗箭」
% T! n& Y# P" r. p) V, ]公仔箱論壇「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。唔知《選戰》呢枝「暗箭」會否沖擊得到《名門暗戰》呢 ?* @9 u1 _/ T- p5 ?tvb now,tvbnow,bttvb$ J$ k' m( q+ X3 Q5 d
tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download9 T2 f* r$ a$ _: e- s# f: `1 X6 S* ]+ w6 ]! B! E# v
小弟想先申報"唔會收睇《選戰》"。原因有二:一係冇時間,二係無興趣睇"政治"劇種。唔知各位網友又會否捧《選戰》場呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, C6 I1 l9 h' |, B5 B3 A. D9 G
leekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
1 x0 z: b2 g% F# l) c我同大文大佬一樣睇唔到 。如果睇到都會棒吓場,有競争先有進步,一來支持HKTV,二來支持智叔。
tvb now,tvbnow,bttvb. T* |8 Y" E/ o. a# m) ~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ R7 R) S6 T  j& d! \
我都鍾意智叔架,我唔睇《選戰》啫,我或者會睇HKTV其他製作,《警界線》智叔都有份,我會捧場。
( J5 o* p* U6 I9 k( Bwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇, O" w3 E% X$ K5 ~$ T" }0 j7 n
另外,嚟緊週六有線套靈異劇《大兇捕》出智叔做主角嘅單元,佢會首演「陰陽同体」角色,我一定會追。 ...
# m' d. ]% a% E2 Dtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-19 02:40 PM
5 i2 G8 j$ A$ L6 u! n+ N3 [" l
多謝LEE SIR 好介紹,《警界線》DL咗一.二集。都會一路追。《大兇捕》亦會捧場
[定欣個角色係有啲問題,一黐埋Hugo就失晒理智同常性,平時處變不驚、運籌帷幄嘅優點即刻煙消雲散....,激死。 ...tvb now,tvbnow,bttvb. {' B$ ]  b( e. s& p: h/ N
leekwoklam 發表於 2014-11-22 12:49 PM [/quote]
  k0 b% ^$ m' i4 y. R5 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢D就叫一物治一物、糯米治木蝨,D人成日講嘅 `前世' 囉 現今世界真係有咁嘅人。

評分次數

• timmaxsing