返回列表 回復 發帖
搞笑劇係我嘅至愛,睇班友D造型己经好搞笑,希望唔好期望越高、 失望越大

評分次數

• timmaxsing

我反而覺得吳沚默(烏笄)犧牲真係大喇.. 佢都算靚女嚟架
# w* N3 O$ }- P' ~7 Qwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-28 03:04 AM
" t3 h9 j; H4 M  _0 l- J4 t+ c2 B公仔箱論壇
* w! L& _9 Y5 k% A! |公仔箱論壇大佬,啱啱睇咗[今日VIP]訪問路芙.小寶同吳沚默.佢真係算靚女.雖然覺得有D瘦但係HK可能係完美
78# mnb1123 tvb now,tvbnow,bttvb8 _6 K2 |( a) l  U) H

! T  Q1 w2 @2 C8 H1 t+ gtvb now,tvbnow,bttvb吳沚默個兩條粗眉真係呢..........希望佢可以靠呢條血路殺出去啦
8 u7 Y8 [; Y/ o, X( D3 h% E  HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。高杉 發表於 2014-10-28 10:37 AM
5 t0 ]8 T- n; X# `- K3 y$ w
佢之前都做過好多部劇,呢套`老表'令到便多人認識同留意佢 .點殺出條血路就要靠佢自己努力同機會

評分次數

3 m5 h3 l0 H' X
www3.tvboxnow.com5 c6 ]9 {" o( r7 L! m* l* {& _
mn bb我响網上睇佢啲資料, 原來佢之前拍咗都幾多劇架... 佢係大陸出生.. 但學演戲就响香港... 我諗佢已經成功咗十份一... 因為至少比我呢啲觀眾留意到佢吖.. 之後點就真係要睇佢有無真材實料喇tvb now,tvbnow,bttvb( p; O) v$ t& b/ x" n
www3.tvboxnow.com2 c1 L- }9 F$ h! T
講番套劇嘅內 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ j. o6 E9 ?$ u. f
大文細佬 發表於 2014-10-29 01:53 AM
) `6 W" d2 }2 D# G/ G! r. Rwww3.tvboxnow.com冇錯有無真材實料係重要伹都要有好嘅劇本同編劇。講返萬二蚊劇中角色係38歲仲未嫁,呢D又係香港人嘅無奈。係人都想早結婚同知道生仔趁後生。但如令香港樓價貴.上車難.申請公屋排期長.大學生入息低.打工仔入息便低,燈油火垃.交通費樣樣貴.年年加..........唔通結咗婚仲要住湯房咩 !睇番美帝,收入低過貧窮線政府會補貼食物劵。低收入婦女嬰兒有奶粉、尿片購買劵,所以D人早生仔.生多多。帝國窮人餓唔死.凍唔親。因為有機會分享到经濟發展成果,冇乜強烈反政府情緒.响帝國一係越窮.一係越富.中間嘅中產最慘.交稅多多、乜福利都享受唔到.發咗咁多嘮唆真係來咗咁多年沒攞過政府一毫子。 我諗香江D中產都係一樣
82# mnb1123
4 g9 g6 \( P; ~' W8 [老要三色台俾多啲機會先得,唔係成日睇來睇去都係個幾個,真係幾悶架,你話係咪先tvb now,tvbnow,bttvb" w4 \, h' @3 o. c
高杉 發表於 2014-10-28 02:01 PM
% e# ]* Y3 K4 p3 Z2 V. i- c8 c公仔箱論壇通常跑咗出來無記都會俾機會。因為要利用佢賺廣告商D錢 點解成日睇來睇去都係個幾個,因為紅咗仲唔北上揾人仔咩 公仔箱論壇6 ]: C8 _* Y, c* y3 j  h
係老細都孤寒啦,响三色台揾得幾啫
, B$ f' ?) G0 t: i" }" P9 k6 [* H* i( m% \9 t9 Z, |
一齊出街攞糖" G: ]! ~& {* ~# @
大文細佬 發表於 2014-10-30 12:43 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( }- |  Y. O  j4 @' {
好阿.好阿!大佬帶成班靚出街攞糖 或者來我屋企攞都得,年年都準备一大袋糖等人來Trick or treat
萬聖節又見龍婆,時間啱啱好,哈......
4 ]. ?0 }' u7 S: A公仔箱論壇呢場帶埋高音出場都好好笑。www3.tvboxnow.com8 ?2 U* o0 @, M1 Y4 y9 {3 ^
細佬,mnb1123,金田Sam,有冇見到羅蘭姐個造型即刻又想參與吓啲party?
4 z# A/ ]; j( b) n4 uwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-29 12:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ K% Q6 s# D+ v0 r5 a! h. D! g
真係好想阿,俾糖.朱克力人哋就試得多,自己參加真係未試過 系美國中學生已经好少出去攞糖,最多Trick or treat係小學生
可以用的優字幾乎比佢用晒 .....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# L/ Q% H, Z! {2 P( |1 [  Z4 L( c. D
優富超市賣優襪
6 T  z& D  E# H5 R; Z% D: {4 p8 H. k公仔箱論壇男優女優搽優霜
7 O+ O% {$ c9 w, y* t4 I) U$ y優柴優米又優油TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 h, P" l7 _5 Y9 b) k) u: _
優袋裝滿優底褲
3 F. N8 A( e$ `' }& j/ ?, n7 U' e公仔箱論壇再諗就...蚯蚓,幽靈,休息,幽默....+ ?; s# c: f9 u
休息啱玩的優骰
. H6 X0 Z0 }0 u/ e  F9 w防盜要有的優鈴
8 S* \! g2 g$ E5 X; n寫書法用的優墨
& P! J0 \7 `# h9 p公仔箱論壇手榴彈連住優引.......tvb now,tvbnow,bttvb& X/ U) [- s$ V
仲 ...! z  {7 J/ C0 v. J! m8 o! S
金田Sam 發表於 2014-11-4 08:23 PM [/quote]
( {" V  g: D4 l* _; k: i尤田係優富超市嘅一哥,咁佢就係一休 (和尚)
呢集完全係向《相逢何必曾相識》致敬,亦係對蔣志光致敬。
4 i  K' d! a" S6 d" E# X; s# cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今集之後,蔣志光考慮出番嚟唱歌啦。公仔箱論壇2 C+ z8 w: e1 Z! k
《相逢何必曾燒衣》笑到眼淚標。
  U0 i/ N8 O8 ^3 M$ H3 K, ^www3.tvboxnow.com...
' e8 {% j7 {9 {) b3 ?' e4 uleekwoklam 發表於 2014-11-6 01:41 PM [/quote], X( l* B) m- K
呢集真係勁爆笑。除咗呢首《相逢何必曾相識》也都想起一首同羅大佐合唱嘅《皇后大道東》。二十幾年前就唱出而家香港景像
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
% X8 n9 c& o4 l, `tvb now,tvbnow,bttvbVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
3 B4 J9 J) ?1 b) X5 r1 P! S& e公仔箱論壇我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
; o* ^0 w3 v, T& J1 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
...
5 L1 P% }$ W4 J, ^. bleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
, y  A0 s# Z5 }5 w  F如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
  c4 i: r$ e7 n% n& l8 |$ J自己玩拔罐好危險架喎。公仔箱論壇  k5 |6 A0 |2 e3 I" X9 V/ B/ V
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
3 x) j5 ~" z& p& U# i6 \5 E
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
* I6 ~' a/ F, U7 }" F6 xwww3.tvboxnow.com
) L$ w4 Q+ Q4 f& qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
% K9 h% f" s, d4 \公仔箱論壇2980492
4 \. K) J& ^+ g4 }* zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% F3 N$ ^) h8 S8 x( ]0 P喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...' D+ j' x& b. |2 O" g" [. D. M
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
- l' r* p0 B4 |/ {www3.tvboxnow.com有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。5 s& N/ \# j" T' J, G* _# ^; b' Q
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細
% ?; i9 T; P- n6 W0 Ytvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb" F  x; R! b* M) E& ^, T( t/ E
0 r2 o- a4 G6 K/ n: z公仔箱論壇
/ u. f. L) i4 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??% d, l. t" P5 r3 z4 o5 C
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
" Z' ]) E7 V' r2 Y( Q8 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。公仔箱論壇7 F1 M/ A1 d5 B% g2 M
佢就寫紙俾你
4 q+ D/ m4 d; `! _公仔箱論壇p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
. j/ k7 _$ i4 i6 b  N& ]1 _( J) Fwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb' G8 r" \% q6 Y) I: Q
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!tvb now,tvbnow,bttvb$ K$ w1 r7 U0 d
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& L# t/ u5 K7 y
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 d, M, K+ h7 \1 ~2 y4 f5 q( h
金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

www3.tvboxnow.com6 b6 W. d, `0 I6 m& F
多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。
  r2 t' K; o$ p/ [9 ~leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
3 k, l, j1 z5 }
千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚