返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下# P4 D; N! a- w9 l' y) C

M8 Q! v3 i" t3 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無化妝果D~~ 唔繫彈我牙
: ^* T7 o) o; ~3 \& Hwww3.tvboxnow.com; f7 P+ Z' v0 m( S3 m0 U
P.S. 繫起牀果陣影嘅
/ C# s0 J2 }. k/ G8 V; J1 b( ftvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇9 e6 {5 t6 S& g0 p! I/ g  V
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks8 a6 E+ f; l7 O( C
動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表
  W; O7 q* U7 X. T2 S& stvb now,tvbnow,bttvb呀 我上次飲茶終於見到真人   v6 {% D3 F2 J( u# @7 R5 B. k
CAMERA 係邊買同幾錢呀?
$ z( y  @. l% v8 s8 |www3.tvboxnow.com5555555555555。。。妳5同我講?. g7 U' I3 _6 \! @% B% q9 L
妳繫星期幾去加?
' z, v! i: k  N, x) STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~
4 \% b/ Z$ b+ g4 n- h) v  N5 |6 Z# I/ E
繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表
' a. ?( T4 |7 M0 {公仔箱論壇6 z, @$ E3 J( j+ u5 I
THANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩www3.tvboxnow.com/ b% {/ J( }$ D9 E$ u2 \

' S( W: t1 ]$ ]' s6 d, x/ {公仔箱論壇咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?公仔箱論壇, a, u, k+ q5 t% u

$ P- H) d5 M9 ptvb now,tvbnow,bttvb如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ H% }7 O1 V! D* f& S7 p7 w

0 f' V0 p7 ^6 o5 [  {; u% Ltvb now,tvbnow,bttvb
: t3 d( S% f' w) i( }4 ttvb now,tvbnow,bttvb無啊~ 我呢部唔可以減價~
6 ~6 f& g2 u1 T8 i8 d+ C, V, ytvb now,tvbnow,bttvb繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOTwww3.tvboxnow.com! y& i/ p9 k/ Q

+ N9 T, ]" P- z5 @, p妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝
2 n' G$ B7 s2 c+ {) H( PD皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表
' A# \' b. ]6 G$ Z+ ? 好令女呀...
' d0 L2 R6 i0 u6 ywww3.tvboxnow.com你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& J' K( t: t4 _( W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! @& V( K% m8 E. d, x$ L" V9 I1 D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) {5 M' c  s/ Q% f. r4 u( l7 @
繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表 3 p6 j& f* s+ V' W
果然喺天生麗質
" ^) ]; @, ]" r/ j6 m7 j) k7 K唔喺浪得虛名
' r" ]0 F$ r" j+ j( tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 Z5 N; ]7 `( WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 Y- I+ t" g7 V+ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% x2 Q2 T  t! x+ J公仔箱論壇梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表
# _* k6 U0 t- W. ]新個兩張好純=3=哈哈
www3.tvboxnow.com$ `2 L6 \9 X  Q/ e" K1 A# Z- M# q

# R4 `" j. \, X8 n  ~* q; q  l5 n公仔箱論壇
3 `' H9 c' n; F9 J- b$ z/ awww3.tvboxnow.com好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表
5 e, i& n# \* f# lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。=0=純多d* P; I1 K! P0 p8 e, U, ~2 @0 m
hahahahawww3.tvboxnow.com$ |! g; x/ W, O: ^
咁樣會仲好睇@@
6 Y( c8 @; G9 |5 H3 x% Rwww3.tvboxnow.com4 F$ ?6 M4 a% k3 S+ V) c* M

1 T' {- `; v& t: Y甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的